Klímaszerelés a minőség szerelmeseinek! Mint mi…

Nem eszik olyan forrón … Először mérjük fel!

Nálunk szinte minden klímaszerelést megelőz egy helyszíni felmérés, ahol megbeszéljük, mik az igényeid, az elvárásaid az új klímáddal és a beszerelésével kapcsolatban. Mi ezt mindenképpen kötelezettségünknek érezzük és szükségesnek tartjuk, hogy mielőtt meghoznád a döntésedet, tájékozódhass a lehetőségekről és a korlátokról.

Csak így tudjuk tartani azt a minőséget, amit magunk elé célként tűztünk ki. Neked ez minimális befektetésbe kerül (bruttó 9 990 Ft), nem kell elkötelezned magad, ha minket választasz, akkor a klíma felmérés teljes díját jóváírjuk a klíma árából, ha mégsem minket választanál, akkor gazdagabb lettél egy csomó jó tanáccsal, és barátságban fogunk elválni. Mi ezt a jelképes összeget nem pénz szerzés miatt kérjük el tőled, hiszen ezt a szolgáltatást jóval önköltségi ár alatt végezzük, de az üzemanyagnak is van költsége, az időnk és a munkatársaink is végesek. Ráadásul ezért a díjért kapsz egy nagyon részletes, mindenre kiterjedő írásos megvalósítási javaslatot, ami testre szabottan, a Te problémád megoldására ad egyedi megoldást. A helyszíni klíma felmérés, tanácsadás részleteiről bővebben ITT olvashatsz.

Bár rugalmasak vagyunk, és igyekszünk minden igényre megoldást találni, de a lehetetlenre és abnormális feladatokra nem vállalkozunk. Nem vállalunk el olyan munkát, ami szakmailag nem helyes, nem biztonságos. Mi nem barkácsolunk, nem gányolunk, nem kókányolunk. Ezt meghagyjuk másoknak.

Elmagyarázzuk hogyan használd! Töviről-hegyire …
    Megrendelem a klímaszerelést    ÉRDEKLŐDÖM A KLÍMASZERELÉS IRÁNT

A jó munkához idő kell.

Elmagyarázzuk hogyan használd! Töviről-hegyire …

A klímabeszerelésről tudnod kell, hogy ez egy komplex, összetett feladat, ami több annál, mint hogy felcsavarozzuk a klíma beltéri és kültéri egységét a falra, és azokat összekötjük néhány csővel és vezetékkel. Sok-sok lépésből áll, amelyeket pontosan megtervezve, lépésről-lépésre kell végrehajtanunk, hogy a végeredmény pontosan olyan legyen, mint amilyet Te és mi szeretnénk, mind műszakilag, mind esztétikailag.

Egy klíma évtizedekig az otthonod része lesz. A családoddal látni fogjátok nap-mint nap, használni fogjátok a nyári kánikulában, a hűvös őszi napokon. Mi nem tehetjük meg, hogy egy összecsapott munka miatt a klímaszerelés ne nézzen ki makulátlanul, vagy olyan helyre tegyük, ahol zavar titeket használat közben. Ha a klíma beszereléskor nem tartanánk magunkat a legmagasabb szakmai színvonalhoz, nem tudnánk garantálni a készüléked hosszútávú hibátlan működését, és rendszerint akkor romlana el, amikor a legnagyobb szükség van rá.

Gyorsan, tisztán, hatékonyan, ütemesen dolgozunk, a legmodernebb szerszámokkal, igyekszünk a munkát a szükséges legrövidebb idő alatt elvégezni, nem szeretnénk téged a kelleténél tovább feltartani, de azt valljuk, hogy a jó munkához idő kell. Nálunk egy klíma beszerelése 3-8 óra alatt készül el helyszíntől függően. Mi nem kapkodunk, nem csapjuk össze. Minden klímát úgy szerelünk be, mintha a saját házunkba szerelnénk.

    Megrendelem a klímaszerelést    ÉRDEKLŐDÖM A KLÍMASZERELÉS IRÁNT

Vigyázunk az otthonodra! Tudjuk milyen az, van nekünk is

Mielőtt nekilátnánk fúrni, faragni, vagy bármit is csinálni, a padlózatot szükség esetén hullámkartonnal borítjuk, hogy ne sérüljön, koszolódjon. Ne kelljen neked új szőnyeget venned, vagy járólapot cserélned csak azért, mert pár szerelő itt járt a lakásodban. Ha kéred, segítünk az útban lévő nehezebb bútorokat, tárgyakat elpakolni, emiatt ne fájjon a fejed. A bútoraidat fóliával letakarjuk, nem kell neked napokig takarítanod utánunk.

A klímaszerelés falfúrással jár, de a keletkező port ipari porszívónkkal azonnal elszívjuk, így minimális szálló por lesz a lakásban. A munka végeztével mindent feltakarítunk, rendbe rakunk. Utánunk nem egy leharcolt lakás vár.

“Maximálisan odafigyeltetek a lakás és a berendezés épségére, mindezt udvariasan és tapintatosan. Az igényesség a munkátokban, a megjelenésetekben és a munkaeszközeitek állapotában is megmutatkozik.

Bárcsak minden szakember így dolgozna!”

K. Adrienn (Szolnok)
“Szakszerűen, gyorsan, csöndesen, és nem utolsó sorban, rendkívül tisztán dolgoztak. Valóban nem hagytak egy porszemet sem maguk után.

Őszintén ajánljuk a KZ klímát mindenkinek!”

Ági és Sanyi (Cegléd)
    Megrendelem a klímaszerelést    ÉRDEKLŐDÖM A KLÍMASZERELÉS IRÁNT

Elmagyarázzuk hogyan használd! Töviről-hegyire …

Elmagyarázzuk hogyan használd! Töviről-hegyire …

Miután elkészültünk a munkával, és meggyőződtünk róla, hogy a klímád tökéletesen működik, részletesen elmagyarázzuk a készülék működését, és az összes funkciót, hogy igazán örömödet leld álmaid klímájában, és a legnagyobb megelégedettséggel használhasd azt.

Tájékoztatunk a biztonságos és egészséges használatról, a karbantartásról, azért, hogy a klímával örömöt vigyünk az életedbe, ne pedig bosszúságot. Elmondjuk a garancia feltételeit, átadjuk a minden esetben magyar nyelvű kezelési útmutatót, a garanciajegyet, és minden egyéb szükséges üzembe helyezési dokumentációt.

    Megrendelem a klímaszerelést    ÉRDEKLŐDÖM A KLÍMASZERELÉS IRÁNT

Jó munkát csak profi szerszámmal

Jó munkát csak jó szerszámmal lehet végezni. Büszkén mondhatjuk magunkról, hogy a szerszámozottság az egyik erősségünk közé tartozik. A klímaszerelés az általános építőipari szerszámozottságon felül rengeteg egyedi célszerszámot igényel, mint például vákuumszivattyú, nyomásmérő óra, csővágó, peremező, hajlító szerszámok, nitrogén palck, reduktor, stb.

Mi mindenképpen kimagaslóak vagyunk ebben is. Minden szükséges szerszám a rendelkezésünkre áll a precíz munkavégzéshez, és mindenből kizárólag ipari minőséget használunk. Szerszámaink között a (teljesség igénye nélkül) megtalálhatóak Bosch és Makita ipari fúró, véső, ipari porszívó, gyémánt technológiás gépek, falhoronymaró, csavarbehajtó, lézeres szintező, vákuum szivattyú, nyomásmérő …

A klímatechnikában a legjobbaknak számító Refco és Rothenberger szerszámok. Digitális mérleg, lézeres hőmérő, nyomatékkulcs, nitrogén reduktor, peremező, csővágó, csőhajlító és megannyi egyéb szerszám. Hidd el, igazán jó minőségű munkát csak ennyi és ilyen szerszámmal lehet végezni. Ezek nem olcsó eszközök, ilyennel csak komoly klímás cégek rendelkeznek. Az a lelkes amatőr aki, egy szerszámos ládával és nagy önbizalommal feleannyiért felszerel egy klímát mint mi, az általában olyan is. Háborúba puska nélkül …

Makita szerszámgépek Refco szerszámok
    Megrendelem a klímaszerelést    ÉRDEKLŐDÖM A KLÍMASZERELÉS IRÁNT

Nálunk akár bankkártyával is fizethetsz a szerelőinknek.

Nálunk bankkártyával is fizethetsz a szerelőinknek. Nálunk bankkártyával is fizethetsz a szerelőinknek.

Nálunk a fizetés is a Te igényeidre van szabva. Mivel minden munkáról számlát kapsz, így nem kell félned attól, mint az ügyeskedő szerelőknél, hogy eltűnünk és nem fogod tudni érvényesíteni a garanciádat, vagy probléma esetén nem találsz meg minket soha többé.

Ezen a téren is a legmodernebb technológiákat használjuk. Elektronikus számlázó programot, OTP SimplePay online fizetési lehetőséget, és bankkártyás fizetést is a szerelőinknél, a helyszínen.

Ennyi féle módon fizethetsz nálunk:

 • Készpénzzel
 • Átutalással
 • Online bankkártyás fizetéssel. Partnerünk, az OTP SimplePay biztonságos rendszerén keresztül, így a bankkártya adataid maximális biztonságban vannak.
 • Helyszínen bankkártyával. Szerelőinknél bankkártyával leolvasó terminál segítségével. A chip-es, bedugós, PIN kódos és az érintéses PayPass bankáryákat is elfogadjuk.
 • Helyszínen mobilfizetéssel. Szerelőinknél a mobiltelefonod segítségével is fizethetsz. Elfogadjuk az OPT Simple mobiltelefonos fizetést, a Google Payt és az Apple Payt is.
    Megrendelem a klímaszerelést    ÉRDEKLŐDÖM A KLÍMASZERELÉS IRÁNT

Klímatizálási megoldásaink

A lakossági klimatizálás terén ez emberek nagy többsége azonnal az oldalfali klímákra gondol. Nem teszik ezt nagyon rosszul, mivel a lakosság körében valóban ez a legelterjedtebb klíma. Bár a szakma ennél sokkal szélesebb, és otthoni felhasználásra is lehet másmilyen klímákat beszerelni, pl. álmennyezetbe építhető vagy parapet klímát. Ezzel együtt a lakossági klimatizálás amiben mi a legjobbak vagyunk, valóban legtöbbször az oldalfali split klímákról szól.

Milyen klímát szereltess be?

Oldalfali klíma megoldást választva a beltéri egységet a helyiség falra kell felszerelni, a mennyezet alá kb. 15-20 cm-el. Azért ide, mert ezek a klímák felülről szívják be a szoba levegőjét és ehhez ennyi hely szükséges.

Kazettás klíma beépítésének a feltétele az álmennyezet megléte, ezek a készülékek kizárólag abba építhetőek be. Szinte alig látszik ezáltal igen esztétikus, és a szoba közepébe szerelve egyenletes hőeloszlást tud biztosítani.

A mennyezeti klíma értelemszerűen a mennyezet alá közvetlenül, a parapet klíma pedig padlóra állítva vagy oldalfal aljára (radiátor magasságba) szerelendő. Ez a megoldás kifejezetten hasznos tud lenni tetőtérben, ahol viszonylag kevés a magas, függőleges oldalfal és azokat is többnyire elfoglalják a bútorok.

A kültéri egységet – értelemszerűen – a ház falain kívülre kell telepíteni. Lehet ez oldalfal, talapzat (pl. egy erkély padlója), lapos vagy akár ferde tető is.

Dekor csatornában vagy falba vésve?

A klíma beltéri és kültéri egységeit hőszigetelt rézcsövekkel és villamos vezetékekkel kell összekötni. Hűtés üzemben a klíma beltéri egységében pára csapódik le, amelyet kondenzvíz formájában szintén el kell vezetni. Ezt lehet a kültér felé szabad kifolyással, vagy eső elvezető csatornába bekötve, illetve a beltérben a szennyvíz hálózatba.

A cső és villamos vezetékek elvezetése történhet falon kívül un. klíma dekorcsatornában, vagy a falsíkon belül a falba bevésve. A két megoldás között műszaki szempontból nincs különbség, mindössze esztétikai kérdés.

A dekorcsatorna alkalmazásakor nincs szükség a fal megbontására, ezáltal a szerelés után semmilyen javítási vagy festési helyreállítást nem igényel. A csatorna mérete 70*55mm. A kanyarokban, sarkokban dekorelem kerül elhelyezésre az esztétikum miatt. Mindezzel együtt a dekorcsatorna egy látható elem lesz a lakásban.

A csövek és vezetékek falsíkon belül történő elvezetése sokkal nagyobb esztétikai élményt nyújt, de utólagos beépítés esetén bizony a falat ki kell vésni, majd be kell javítani, újra festeni vagy tapétázni, ami jóval nagyobb munkával jár.

    Megrendelem a klímaszerelést    ÉRDEKLŐDÖM A KLÍMASZERELÉS IRÁNT

Egyedülálló garanciacsomagunk

Mi nem csak mondjuk, hogy nálunk kiemelkedően magas színvonalú szolgáltatást és profi kivitelezést kapod. Mindezekre olyan garanciákat vállalunk, amelyet az országban rajtunk kívül senki más. Bátran tesszük mindezt, hiszen tudjuk hogy Te nem fogsz csalódni bennünk. Ilyen ütős garanciacsomag mellett Te biztos lehetsz abban, hogy téged nem érhet kár vagy veszteség.

Na de mik is ezek a garanciák?

 • Minőség garancia. Nem sózunk rád gagyi klímát! Csak olyan klímákat ajánlunk neked, amelyek megbízható működésűek. Az se neked, se nekünk nem érdekünk, hogy olyan klímát vásárolj, amit állandóan javítgatnunk kell. Válassz jobbnál-jobb klímáink közül 2, 3, 5, 6, vagy akár 10 év garanciával rendelkezőt.

 • 14 napos pénzvisszafizetési garancia. Minden, a webáruházunkban vásárolt klímára 14 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk. Ha mégsem tetszene a klíma, amit választottál, jelezd 14 napon belül, küld vissza és mi visszafizetjük a teljes vételárat.

 • Magyarországi garancia. Minden általunk árult klíma megbízható magyarországi garanciális háttérrel rendelkezik. Meghibásodás esetén rajtunk keresztül magyarországi disztribútorok biztosítják az alkatrészellátást és/vagy a javítást.

 • Klímaválasztás garancia. Garantáljuk, hogy ha a felmérés során elmondod az igényeidet, mi olyan megoldást ajánlunk amellyel biztosan le tudod hűteni (vagy felfűteni) a kívánt helyiségeket.

 • Elégedettségi garancia. Ha nem lennél megelégedve a munkánk minőségével, jelezd és mi azonnal kijavítjuk az általad kifogásolt dolgot. Ha ez mégsem lenne lehetséges, akkor a teljes munkadíjunkat elengedjük, azért nem kell fizetned semmit.

 • Otthon épsége garancia. Ha a klímaszerelés során bármilyen berendezési tárgyadban kárt tennénk, azért anyagi felelősséget vállalunk.

 • Akár 10 év garancia a klímaszerelésre. Válaszd a DIAMOND szerelési csomagunkat és mi a klímaszerelés szolgáltatásunkra 10 év garanciát vállalunk (GOLD szerelési csomag esetén 5 év). Ha 10 éven belül (GOLD szerelési csomag esetén 5 év) a készüléked nem hűtene esetleg meghibásodna a beszerelés hibája miatt, vagy bármilyen szerelési anyag tönkremenne, esetleg a hűtőközeg elszökik a rendszerből mi azt ingyen és soron kívül kijavítjuk Neked. A garancia feltétele a klíma készülék és a telepítés előírt karbantartásainak megléte, melyet mi végeztünk.

 • Tartós működés garancia. Mi garantáljuk, hogy a klímád a garancia lejárta után is jól fog működni. Válaszd a Diamond vagy Gold szerelési csomagunkat és amennyiben a készüléked garanciaidején belül az összes előírt karbantartást megrendeled, az utolsó karbantartást ajándékba adjuk Neked, és egyúttal elvégzünk egy teljes körű átvizsgálást, hogy ha bármilyen hibája lenne a klímádnak, az még a garancia letelte előtt kiderüljön és díjmentesen kijavítsuk.

Mi úgy gondoljuk, hogy Te is belátod, hogy ilyen garanciacsomagot nem találsz sehol máshol. Ha minket választasz, akkor teljes biztonságban vághatsz bele az otthonod klimatizáltatásába anélkül, hogy bármit is kockáztatnál.

Makita szerszámgépek
    Megrendelem a klímaszerelést    ÉRDEKLŐDÖM A KLÍMASZERELÉS IRÁNT

Mit kapsz a pénzedért

Klímaszerelés ár:

A klímaszerelés ára három tételből tevődik össze:

 • A klímaszerelés anyagköltségei,

 • a klímaszerelés munkadíja

 • és ha az alap szerelésen kívül egyéb opciókat is választasz, akkor azok díjai.

Klímaszerelés anyagköltség:

DIAMOND szerelési csomag esetén 7m, GOLD csomag esetén 5m, SILVER csomagnál pedig 3m-es hosszig tartalmazza a klíma kültéri egység és a klíma beltéri egység összekötésére használatos vegytiszta rézcsöveket, azok párazáró szigetelését, az összekötő villamos vezetékeket, a kondenzvíz elvezető műanyag csövet, az ezek elhelyezésére szolgáló dekor kábelcsatornát és a hozzá tartozó dekorelemeket (sarok, végzáró, toldó stb.).

A klíma kültéri egység rögzítésére szolgáló oldalfali, vagy lapos tetős tartókonzolt, rezgéscsillapítókat a kültéri egység zajának minimalizálása céljából, professzionális Fischer rögzítéstechnikai elemeket, hogy amit egyszer felszereltünk, az ott is maradjon, valamint az összes többi szerelési anyagot és a nyomáspróbához használt nitrogén gázt. Mindezeken túl a kiszállási költséget Cegléd 50-60 km-es körzetében [Abony, Albertirsa, Cegléd, Ceglédbercel, Dánszentmiklós, Ecser, Farmos, Felsőpakony, Gyál, Gyömrő, Hernád, Inárcs, Kakucs, Kecskemét, Kőröstetétlen Maglód, Mende, Monor, Nagykáta, Nagykőrös, Nyársapát, Örkény, Pilis, Pusztavacs, Szolnok, Táborfalva, Tápiószele, Törtel, Újhartyán, Újlengyel, Újszász, Újszilvás, Üllő, Vecsés].

Röviden mindent, ami egy átlagos klímaszerelés összes szükséges kelléke. Mint a (közel sem teljes) felsorolásból láthatod, mi nem ara törekszünk, hogy a lehető legtöbb anyagot kispóroljuk az installációból, ezáltal a minőség rovására értelmetlen árversenybe kezdjünk a „kontár munkával”, a Te rovásodra. Sokkal inkább, minden szükséges anyagot beépítünk, precízen, alaposan dolgozunk hogy profi munkánkkal elnyerjük az Te bizalmadat is.

Egy klíma vásárlás és a klímaszerelés hosszútávú beruházás, hosszú évtizedekre szól. Egyszer kell egy megbízható készülékre beruházni, amit egyszer kell jól beszerelni, rendszeresen karbantartatni, és akkor hosszú éveken át megszolgálja a befektetett költségeket. A klímaszerelés anyagköltségei beltéri egységenként értendő díjtétel.

Klímaszerelés munkadíj:

Ezért a díjért egy intelligens, szakképzett csapat munkáját kapod. Lelkiismeretesen, kiemelkedően magas színvonalon, profi szerszám és gépparkkal dolgozunk. Konstruktívan állunk hozzá a klímaszerelés során minden egyedi igényedhez, maximális körültekintéssel és óvatossággal végezzük a klímaszerelés minden mozzanatát, hogy a Te otthonodban ne rémálom legyen „egy újabb szerelő” megjelenése, hanem egy kellemes meglepetés. Ügyfeleink ezeket mondták rólunk.

A klímaszerelés befejeztével feltakarítunk és rendet hagyunk magunk után. A munka során, a gyártók és a szakmai protokoll által előírt összes technológiai lépést pontosan betartva dolgozunk, aminek talán a Te számodra nincs azonnal látszata, de ez garantálja, hogy a klíma berendezés kifogástalanul működjön a gyártó által tervezett élettartamig, és ezalatt megfelelően és takarékosan üzemeljen.

Tudnod kell, hogy a klíma gyártók és a klíma forgalmazók csak akkor biztosítanak garanciát a klíma készülékeikre, ha a klímaszerelés műveletét arra feljogosított, kék kártyával rendelkező szakember végzi. A mi jogosultságunkat itt tekintheti meg. További feltétele a klíma garanciájának a rendszeres klíma karbantartás elvégzése, amit Te igazolni tudsz a forgalmazó felé.

Klímaszerelési opciók:

Csőszakasz méterár 1:

Ezt az opciót akkor válaszd, ha a klíma beltéri és a klíma kültéri egységet összekötő csőszakasz hossza meghaladja az alap szerelésen (DIAMOND szerelési csomag esetén 7m, GOLD csomag esetén 5m, SILVER csomagnál pedig 3m) felüli hosszat. Mivel a nagyobb teljesítményű klímákhoz vastagabb rézcsövek szükségesek, ezért ez a felár az 5,1kW névleges hűtőteljesítményűnél kisebb berendezésekre vonatkozik. A vegytiszta rézcsöveken kívül az ár továbbá tartalmaz minden olyan egyéb szerelvényt is, ami a megnövekedett távolság áthidalásához szükséges. A villamos vezetékeket, a kondenzvíz elvezető műanyag csövet, a dekor kábelcsatornát, valamint az esetlegesen szükséges hűtőközeget és a munkadíjat is.

Csőszakasz méterár 2:

Ezt az opciót akkor válaszd, ha a klíma beltéri és a klíma kültéri egységet összekötő csőszakasz hossza meghaladja az alap szerelésen (DIAMOND szerelési csomag esetén 7m, GOLD csomag esetén 5m, SILVER csomagnál pedig 3m) felüli hosszat.  Mivel a nagyobb teljesítményű klímákhoz vastagabb rézcsövek szükségesek, ezért ez a felár az 5,1kW névleges hűtőteljesítményű és annál nagyobb berendezésekre vonatkozik. A vegytiszta rézcsöveken kívül az ár továbbá tartalmaz minden olyan egyéb szerelvényt is, ami a megnövekedett távolság áthidalásához szükséges. A villamos vezetékeket, a kondenzvíz elvezető műanyag csövet, a kábelcsatornát, valamint az esetlegesen szükséges hűtőközeget és a munkadíjat is.

Dekorációs elem:

Ha a kültéri és beltéri egységeket összekötő szerelvények a falon kívül, dekorációs kábelcsatornában futnak, az esetleges sarkoknál, végeknél, faláttöréseknél a csatorna szakaszok illesztésénél a nagyobb esztétikai élményhez dekorációs illesztő elemeket alkalmazunk. Ezek árát tartalmazza a klíma szerelés anyagköltsége.

Kiszállási díj:

A legnagyobb területen ahol tevékenykedünk a kiszállási díjunk ingyenes, hogy ne terheljünk téged további költségekkel. Ezen a körzeten kívül eső kiszállások esetén a körzethatártól megtett távolságra, megadott kiszállási díjat számítunk fel. Ez a körzet Cegléd, Ceglédbercel 40km-es vonzáskörzete. [Abony, Albertirsa, Cegléd, Ceglédbercel, Dánszentmiklós, Ecser, Farmos, Felsőpakony, Gyál, Gyömrő, Hernád, Inárcs, Kakucs, Kecskemét, Kőröstetétlen Maglód, Mende, Monor, Nagykáta, Nagykőrös, Nyársapát, Örkény, Pilis, Pusztavacs, Szolnok, Táborfalva, Tápiószele, Törtel, Újhartyán, Újlengyel, Újszász, Újszilvás, Üllő, Vecsés])

Falhorony vésés:

Ezt az opciót akkor válaszd, amikor a klíma kül és beltéri egységeket összekötő csöveket és vezetékeket, illetve a villamos betáplálás vezetékét esztétikai okok miatt falsíkon belül, a falba vésve szeretnéd elvezetni. Ezt gyémánttárcsás falhoronymaró és ipari porszívó alkalmazása mellett végezzük, hogy a munka a fal lehető legkisebb roncsolásával járjon. Ügyelünk rá, hogy a keletkezett törmelék ne okozzon kárt a padlózatban. Ennek ellenére minden esetben vésési, bontási munkával jár, ami után helyre kell állítani a fal felületét és újra festeni, tapétázni, stb. Ennek a méterenkénti díját tartalmazza ez a tétel. Mindent megteszünk a tiszta klímaszerelés ügyében, de sajnos a falbontás porral járó munka. A falhorony kialakítását minden nem beton anyagú fal esetén vállaljuk (pl. tégla, szilikát, ytong, stb.). A falhoronyban futó szerelvényeket rögzítjük, viszont nem vállaljuk a horony kijavítását és festését, mert ez más szaktudást igényel.

Klíma villamos betáplálási pont kiépítése:

A klímaszerelés alkalmával a klímaberendezések villamos betáplálásának kialakítása sokféleképpen kialakítható, általános esetben oldalfali berendezéseknél a beltéri egység közelében lévő villamos dugaszoló aljzatból megoldható. Ha ez nem áll rendelkezésre, akkor falba vésve, vagy falon kívül kábelcsatornában elvezetve kell ezt kiépíteni. Ez a csomag tartalmazza a kábelcsatornát és a vezetéket 5 m-es hosszig, a villásdugót, valamint a rögzítéshez szükséges anyagokat, és a beszerelési költséget is. Az átlagosnak mondható teljesítményű, lakóhelyiségben használatos klímák betáplálásának biztosításához a kiselosztóban kb. 10-16A-es lomha kismegszakító szükséges (ennek biztosítása az Te feladatod), de ez ügyben mindig kérd ki a mi vagy egy villamos szakember tanácsát. A klímaszerelés alkalmával mi ennyi villanyszerelési munkát vállalunk. Komplikáltabb villanyszerelési feladat kivitelezése minden esetben villanyszerelő szakember feladata.

Klíma villamos betáplálás méterár:

Ezt az opciót akkor válaszd, ha a klímaszerelés alkalmával villamos betáplálási pont kiépítésére van szükség és annak hossza meghaladja az 5 m-es hosszúságot. Ez az 5 m feletti szakaszra értendő.

    Megrendelem a klímaszerelést    ÉRDEKLŐDÖM A KLÍMASZERELÉS IRÁNT
“Munkavégzésüket figyelve, közel 60 éves műszaki ismereteim és gyakorlatom alapján megállapítottam, hogy a munkaterület előkészítése, a munkatársak együttműködése, az alkalmazott szerszám készletük kifogástalan volt. Tudták, hogy mit, mikor, miért csinálnak. Precíz munkavégzésüket látva nem volt kétségem, hogy az új klíma beüzemelése sikeres lesz. Sajnos ritkán látni szerelők kezében nyomatékkulcsot, nekik kettő is volt.”
F. István (Nagykőrös)
Nagyon tisztán dolgoztak, szinte semmit nem kellett utánuk takarítani. Azóta tartjuk a kapcsolatot, a szervizelést fél évenként, időpont egyeztetés után pontosan végzik.

Köszönöm szépen.

R. Zoltánné (Pilis)
A kivitelezés teljesen normálisan, problémamentesen zajlott le, ezt várom el mint megrendelő.

Azért vagyok elégedett Önökkel, mert azt kaptam amit vártam, nem voltak meglepetések, időben, szakszerűen, az elvárásainknak megfelelően folyt a kivitelezés.

Gy. Károly (Inárcs)
    Megrendelem a klímaszerelést    ÉRDEKLŐDÖM A KLÍMASZERELÉS IRÁNT

Mi itt vagyunk. Reméljük te is!

Klímaszerelés szolgáltatásunk Cegléd kb. 50-60 km-es körzetében érhető el. Ha te is itt laksz, akkor az szuper, megtaláltad a klímaszerelődet, ne is keresgélj tovább!  A részletes település listát a lap alján találod.

Azt tudnod kell, hogy klíma beszerelés szolgáltatásunk csak a tőlünk vásárolt klímák mellé vehető igénybe.

Amennyiben az ország más részén élsz, akkor sajnos mi nem tudunk neked segíteni a klímád beszerelésével kapcsolatban, de ne menj sehova, válaszd ki álmaid klímáját a Webáruházban!

    Megrendelem a klímaszerelést    ÉRDEKLŐDÖM A KLÍMASZERELÉS IRÁNT

Mennyi?

Klímaszerelési csomagjaink és áraink

Klímaszerelési árainkat úgy kalkuláltuk ki, hogy bőven megérje Neked ez a befektetés a kapott szolgáltatásért, az egyedülálló garanciacsomagért, az ajándékokért, és a nyugalomért, hogy tudod, hogy a legjobbakkal dolgoztattál.

Itt is szeretnénk kihangsúlyozni, hogy klímaszerelés szolgáltatásunk csak a tőlünk vásárolt klímák mellé vehető igénybe. Az oldalon lévő árak az esetek többségében megállják a helyüket, de mivel minden helyszín és minden igény egyedi így ezek csak tájékoztató jelleggel szerepelnek itt. Nálunk minden érdeklődést vagy megrendelést követ egy helyszíni felmérés ami után tudjuk a pontos klímaszerelési árat megmondani Neked.

Válassz az alábbi klímaszerelési csomagjaink közül!

Klímaszerelés
DIAMOND

 • Kiszállási díj 40 km-en belül, klíma kiszállítása
 • Komplett beszerelés + anyagköltség 4,9 kW-ig
 • Faláttörés elkészítése nem beton falazatban
  gyémántfúró technikával, pormentesen
 • Faláttörés hőhíd és páramentes szigetelése
 • Összekötő rézcső és villamos hálózat
  kiépítése dekorcsatornában
 • Szakszerű üzembe helyezés
 • Tesztüzem, paraméterek mérése, dokumentálása
 • Kezelés, üzemeltetés részletes ismertetése
 • Egyedülálló ügyfélélmény
 • Klímaválasztás garancia
 • 100%-os elégedettségi garancia
 • Dupla árgarancia
 • Otthon épsége garancia
 • Zajcsillapító gumibak a kültéri egységhez
  Prémium minőségű *****
 • Garancia a klímaszerelésre és szerelési anyagokra
  10 év *****
 • Csomagban foglalt maximális csőhossz
  7 m *****
 • Kondenzvíz elvezetése maximális csőhossz
  7 m *****
 • Tartós működés garancia
 • Ajándékba a garancia letelte előtt egy
  ingyenes karbantartás
 • Ajándékba a garancia letelte előtt egy
  ingyenes átvizsgálás
 • Rozsdamentes kültéri tartókonzol
 • Kültéri csövek UV és mechanikus védelme
 • SOS beszerelés! 7 munkanapon belül
 • Garanciális meghibásodás esetén nem javítjuk,
  hanem újra cseréljük
  a készüléket.
  Csak Fujitsu klíma esetén!
 • Garanciális hiba esetén 24 órán belüli hibaelhárítás megkezdés
 • 20% kedvezmény a garanciális karbantartások díjából
 • 10% kedvezmény a garancia idő utáni karbantartások díjából
 • 10% kedvezmény a garancia idő utáni alkatrész és javítási díjakból
 • 10% kedvezmény a KZ gáz gázkészülék karbantartási és javítási díjából
 • Betáp villamos csatlakozás kiépítés kábelcsatornában
  max. 7 m
 • Hűtőközeg évenkénti
  műszeres szivárgásvizsgálata
 • Ajándékba egy Klíma üzemeltetés
  egészségesen és gazdaságosan c. füzet
 • Ajándékba egy palack
  Prémium bor *****
 • A csomag összértéke:
  225 000 Ft
 • A csomag KEDVEZMÉNYES ÁRA:
 • 189 990Ft

Klímaszerelés
GOLD

 • Kiszállási díj 40 km-en belül, klíma kiszállítása
 • Komplett beszerelés + anyagköltség 4,9 kW-ig
 • Faláttörés elkészítése nem beton falazatban
  gyémántfúró technikával, pormentesen
 • Faláttörés hőhíd és páramentes szigetelése
 • Összekötő rézcső és villamos hálózat
  kiépítése dekorcsatornában
 • Szakszerű üzembe helyezés
 • Tesztüzem, paraméterek mérése, dokumentálása
 • Kezelés, üzemeltetés részletes ismertetése
 • Egyedülálló ügyfélélmény
 • Klímaválasztás garancia
 • 100%-os elégedettségi garancia
 • Dupla árgarancia
 • Otthon épsége garancia
 • Zajcsillapító gumibak a kültéri egységhez
  Prémium minőségű *****
 • Garancia a klímaszerelésre és szerelési anyagokra
  5 év ***
 • Csomagban foglalt maximális csőhossz
  5 m ***
 • Kondenzvíz elvezetése maximális csőhossz
  5 m ***
 • Tartós működés garancia
 • Ajándékba a garancia letelte előtt egy
  ingyenes karbantartás
 • Ajándékba a garancia letelte előtt egy
  ingyenes átvizsgálás
 • Rozsdamentes kültéri tartókonzol
 • Kültéri csövek UV és mechanikus védelme
 • SOS beszerelés! 7 munkanapon belül
 • Garanciális meghibásodás esetén nem javítjuk,
  hanem újra cseréljük
  a készüléket.
  Csak Fujitsu klíma esetén!
 • Garanciális hiba esetén 24 órán belüli hibaelhárítás megkezdés
 • 20% kedvezmény a garanciális karbantartások díjából
 • 10% kedvezmény a garancia idő utáni karbantartások díjából
 • 10% kedvezmény a garancia idő utáni alkatrész és javítási díjakból
 • 10% kedvezmény a KZ gáz gázkészülék karbantartási és javítási díjából
 • Betáp villamos csatlakozás kiépítés kábelcsatornában
  max. 5 m [opcionálisan kérhető]
 • Hűtőközeg évenkénti
  műszeres szivárgásvizsgálata
 • Ajándékba egy Klíma üzemeltetés
  egészségesen és gazdaságosan c. füzet
 • Ajándékba egy palack
  Minőségi bor ***
 • A csomag összértéke:
  170 000 Ft
 • A csomag KEDVEZMÉNYES ÁRA:
 • 139 990Ft

Klímaszerelés
SILVER

 • Kiszállási díj 40 km-en belül, klíma kiszállítása
 • Komplett beszerelés + anyagköltség 4,9 kW-ig
 • Faláttörés elkészítése nem beton falazatban
  gyémántfúró technikával, pormentesen
 • Faláttörés hőhíd és páramentes szigetelése
 • Összekötő rézcső és villamos hálózat
  kiépítése dekorcsatornában
 • Szakszerű üzembe helyezés
 • Tesztüzem, paraméterek mérése, dokumentálása
 • Kezelés, üzemeltetés részletes ismertetése
 • Egyedülálló ügyfélélmény
 • Klímaválasztás garancia
 • 100%-os elégedettségi garancia
 • Dupla árgarancia
 • Otthon épsége garancia
 • Zajcsillapító gumibak a kültéri egységhez
  Alap minőségű *
 • Garancia a klímaszerelésre és szerelési anyagokra
  1 év *
 • Csomagban foglalt maximális csőhossz
  3 m *
 • Kondenzvíz elvezetése maximális csőhossz
  3 m *
 • Tartós működés garancia
 • Ajándékba a garancia letelte előtt egy
  ingyenes karbantartás
 • Ajándékba a garancia letelte előtt egy
  ingyenes átvizsgálás
 • Rozsdamentes kültéri tartókonzol
 • Kültéri csövek UV és mechanikus védelme
 • SOS beszerelés! 7 munkanapon belül
 • Garanciális meghibásodás esetén nem javítjuk,
  hanem újra cseréljük
  a készüléket.
  Csak Fujitsu klíma esetén!
 • Garanciális hiba esetén 24 órán belüli hibaelhárítás megkezdés
 • 20% kedvezmény a garanciális karbantartások díjából
 • 10% kedvezmény a garancia idő utáni karbantartások díjából
 • 10% kedvezmény a garancia idő utáni alkatrész és javítási díjakból
 • 10% kedvezmény a KZ gáz gázkészülék karbantartási és javítási díjából
 • Betáp villamos csatlakozás kiépítés kábelcsatornában
  max. 3 m [opcionálisan kérhető]
 • Hűtőközeg évenkénti
  műszeres szivárgásvizsgálata
 • Ajándékba egy Klíma üzemeltetés
  egészségesen és gazdaságosan c. füzet
 • Ajándékba egy palack
  bor *
 • A csomag összértéke:
  125 000 Ft
 • A csomag KEDVEZMÉNYES ÁRA:
 • 99 990Ft
ÉRDEKLŐDÖM A KLÍMASZERELÉS IRÁNT

Érdeklődés klímaszerelés iránt

Ezen az űrlapon elküldheted érdeklődési szándékadat a klímaszerelés szolgáltatásunkkal kapcsolatban. Mi 24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot és egyeztetünk a pontos igényeidről.

Ne feledd, klímaszerelés szolgáltatásunk Cegléd kb. 50-60 km-es körzetében érhető el. Amennyiben az ország más részén élsz, akkor sajnos mi nem tudunk neked segíteni a klímád beszerelésével kapcsolatban.

Érdeklődés klímaszerelés iránt

    Megrendelem a klímaszerelést    

Te is itt laksz? Az klassz, akkor egymásra találtunk!

Klímaszerelés szolgáltatásunk Cegléd, Ceglédbercel, Tápiószele kb. 50-60 km-es körzetében, az alábbi települések és azok vonzáskörzeteiben érhetőek el:

Abony, Albertirsa, Cegléd, Ceglédbercel, Dabas, Dánszentmiklós, Ecser, Farmos, Felsőpakony, Gyál, Gyömrő, Hernád, Inárcs, Kakucs, Kecskemét, Kőröstetétlen, Maglód, Mende, Monor, Nagykáta, Nagykőrös, Nyársapát, Örkény, Pilis, Pusztavacs, Szolnok, Táborfalva, Tápiószele, Törtel, Újhartyán, Újlengyel, Újszász, Újszilvás, Üllő, Vecsés

    Megrendelem a klímaszerelést    ÉRDEKLŐDÖM A KLÍMASZERELÉS IRÁNT

Árak, kedvezmények

§

Az oldalon feltüntetett árak bruttó végfelhasználói árak és 27% ÁFÁ-t tartalmaznak. Szolgáltatásaink árait egységáras rendszerbe alakítottuk ki és az esetek döntő többségében megegyeznek az itt feltüntetett árakkal, de mivel minden lakás, minden munka, minden igény egyedi, így az oldalon feltüntetett árak csak tájékoztató jellegűek, ajánlattételnek nem minősülnek. Végleges árat minden esetben csak a helyszíni felmérés után egyedi ajánlatban tudunk adni.