A Fisher klíma világa

Fisher klíma

Fisher klíma: Extra funkciók, extra takarékosság, elérhető ár.
Válassz Te is Fisher klímaberendezést!

A Fisher Aircon Solutions LLC 1999 óta gyártat klíma- és klímatechnikai berendezéseket. A Fisher termékportfóliójába tartoznak a klímák mellett még a légyfüggönyök, fan coilok és a víz-víz hőszivattyúk, továbbá a LEDes világítási megoldások is és hamarosan megjelennek a moduláris folyadékhűtők is.

Az amerikai székhelyű cég az európai klíma piacra európai mérnökök által megálmodott és megtervezett klímaberendezéseket forgalmaz.

Ha Te is Fisher klímaberendezést vásárolsz otthonodba, akkor a legtöbb extra funkció mellett az extra takarékosság előnyeit is élvezheted!

A FISHER KLÍMA garantálja Neked, hogy bármely Magyarországon forgalmazott márkához képest a legnagyobb számú extra funkció és kategóriánként az élmezőnybe tartozó hatékonysági értékek kombinációját kapod tőlünk, átlag feletti garanciával és így az Te klíma készüléked a legtöbb funkciót a legjobb ár/érték arány mellett hozza!

Fisher klíma
Tetszik ez a Fisher klíma! Irány a Webáruház!

Érvek a Fisher klíma mellett

A Fisher termékek filozófiája

Olyan klíma berendezéseket tervezünk, amelyek stabil és megbízható hűtőkörükkel alapozzák meg a termék alapfunkcióit és erre épül egy speciális extra funkciókból álló értéknövelés!

A Fisher klíma célja, hogy az alap hűtő-fűtő funkciók rendkívül üzembiztos működése mellett, magas színvonalú extra funkciókat nyújtson a berendezéseiket választó felhasználóknak!

BIZTONSÁG ÉS EXTRA SZOLGÁLTATÁSOK!

Az értékesítés filozófiája

Fisher klímaberendezéseket kizárólag szakmailag megalapozott cégeken, legtöbbször telepítőkön keresztül kerül forgalmazásra, amivel az a célja a hazai forgalmazónak, hogy a termék és telepítés is olyan színvonalat érjen el, hogy Te biztonságban érezhesd magad!

Minden Fisher klímatulajdonos kiváló minőségű terméket kap professzionális szereléssel, így a klíma berendezése éveken át problémamentesen szolgálja tulajdonosa kényelmét!

(JÓ) KLÍMÁT A (JÓ) KLÍMÁSTÓL!

A Fisher klíma Garanciális filozófiája

Szakszerű telepítés és megfelelő karbantartás mellett a Fisher klímáinak több mint 10 évig kell szolgálni a vevők kényelmét, amiből 6 évet teljes körű garanciával fedünk le! Az Te otthonodban a karbantartási feladatok ellátása mellett az esetleges meghibásodásokat is ingyenes kijavítjuk amihez a Fisher biztosítja a központi hátteret!

NEM CSAK MONDJUK, HOGY JÓ, GARANTÁLJUK IS!

A Fisher klíma eddigi eredményei

Bár a Fisher márka nem tartozik a vezető, legismertebb 5 multinacionális márkanév közé, de meglepő módon több világmárka értékesítési mennyiségét is megelőzi Magyarországon!
1999 óta több mint 50 000 készülék került telepítésre és a meghibásodást sikerült 1% alatt tartani!

AZ 5 LEGTÖBBET ELADOTT MÁRKA KÖZÖTT VAN A FISHER KLÍMA!

Amire büszke lehet a Fisher klíma

A világ jelenlegi klímaberendezés gyártása 3 régióban összpontosul: Korea, Thaiföld és Kína. A Fisher portfóliója 4 gyárban kerül legyártásra, Kínában olyan vezető gyárakban, ahol több mint 100 ismert márka között a legismertebb japán berendezések is készülnek. Ez a kiemelkedő szakmai háttér a kiváló minőség egyik biztosítéka!

KIEMELKEDŐ SZÍNVONAL, KIEMELKEDŐ SZOLGÁLTATÁSOK
Válassz Te is Fisher klímaberendezést!
Extra funkciók, extra takarékosság, elérhető ár

Fisher klíma
Fujitsu klíma
Fujitsu klíma
Tetszik ez a Fisher klíma! Irány a Webáruház!

A klímaválasztás 50 titka

Avagy hogyan úszd meg a tanulópénzt, ha már évtizedekre szóló döntést hozol …
Kedves Érdeklődő! Máris büszke lehetsz magadra, hiszen megalapozott döntést készülsz meghozni, ezért tájékozódsz vásárlás előtt.

Ez klímaberendezés vásárlása és beszereltetése előtt kifejezetten jó ötlet, hisz belátod, hogy a döntésednek nem más a tétje, mint az otthonod komfortja, a családod kényelme. Ez egy olyan fajsúlyú döntés, ami évtizedekre szól és valljuk be őszintén, legtöbbünk nem foglalkozik ezzel a témával nap mint nap, életünk során jó ha kétszer-háromszor előkerül a klímavásárlás ötlete.

Ezért ajánljuk neked az alábbi infó anyagot, hogy egy sor tudással felgyúrva vágj neki a klimatizálási döntésednek. Töltsd le most azonnal és ingyenesen! Ja, van még egy jó hírem is neked: Jelenleg Magyarországon nem nagyon találnál ennél átfogóbb és részletesebb kiadványt a témában. Na, ehhez mit szólsz?

A legrészletesebb ingyenes magyar nyelvű kiadvány a klímaválasztás témában.
  • Ingyenes klimatizálási tanácsok, lépésről lépésre mindenkinek
  • Megtudhatod, hogy mik a leglényegesebb szempontok a klímaválasztáskor
  • Tájékozódj a legjobb helyről, mielőtt súlyos költségekbe vernéd magad
  • Hasznos tanácsok sora, mely garantáltan tízezreket ér Neked
  • Több mint 7 év, több mint 600 átadott munka tapasztalata, közérthetően bárki számára
  • 28 oldal, 50 témakör, ezernyi jó tanács
  • Több száz elégedett olvasó ajánlásával
Töltsd le ingyenes tanulmányunkat, melynek segítségével könnyedén eligazodhatsz a klímák világában!

Légy szíves tölts ki a * csillaggal megjelölt mezőket!

Nyugi!
Mi is utáljuk a spameket, ezért tőlünk ilyet sosem kapsz.

A regisztrációd kizárólag a “A klímaválasztás 50 titka infó levélsorozatunkra szól./span>

NYILATKOZAT: Az adatkezelési tájékoztatót ELOLVASTAM és a “Letöltöm a szuper infókat” gomb megnyomásával hozzájárulok ahhoz, hogy a továbbiakban értesíthessenek engem klimatizálással kapcsolatos hasznos információkról és ajánlatokról.

EZ ÉRDEKEL, TOVÁBB OLVASOK!