Rólunk

A KZ klíma 2008-ban alakult elsősorban lakossági klíma berendezések értékesítése és telepítése céljából. A KZ klíma magántulajdonú magyar vállalkozás, tulajdonosa Károly Zoltán, székhelye 2737 Ceglédbercel, Bem József utca 15.

Vevőinknek kizárólag megbízható minőségű, magyarországi garanciális hátterű klímákat adunk, mert tudjuk, hogy ezekben hosszútávon örömüket fogják lelni.
Mi a minőség szerelmeseinek kínáljuk szolgáltatásainkat, hisz magunk is azok vagyunk és minden erőnkkel törekszünk arra, hogy bebizonyítsuk, hogy ha ritka is de van a magyar építőiparban olyan vállalkozás aki nem az ügyfelek rémálma.

Szakmai tapasztalatainkat folyamatos képzésekkel és az évek alatt átadott több mint 600 munkánk során szereztük. Ezeket kínáljuk a Te számodra is ha olyan vállalkozást keresel, ami a magas színvonalat hozza.

Vállalkozásunk fő profilja családi házak klimatizálása Cegléden és annak 30-40 km-es körzetében.

Fiatal jófej szerelőink konstruktívak, ügyesek és a minden helyzetben megtalálják a megoldást.

Károly Zoltán

Küldetésünk

A KZ klíma célja, hogy folyamatos továbbképzéssel és fejlesztéssel, valamint magas szintű ügyfélkiszolgálással álljon a már meglévő és új ügyfelei szolgálatába. Minden felhasználója számára energiatakarékos, komfortos és jövőbemutató technológiai megoldásokat biztosítson. Feladatunk, hogy a modern klímaberendezések ismertségének és elfogadottságának növelése eredményeként mi is hozzájárulhassunk a komfortosabb, élhetőbb otthonok létrejöttéhez, mindezt a környezet védelmének szem előtt tartása mellett.

Legfőbb célunknak tekintjük, hogy megrendelőink igényeit a lehető legjobb tudásunk szerint teljesítsük. Ebben elkötelezett és szakmailag felkészült munkatársaink tudásuk legjavát nyújtva igyekeznek közreműködni.

Küldetésünk

Víziónk

Képességeinkre, tapasztalatainkra alapozva, innovatív megoldásokat kínálunk ügyfeleink részére, a számukra megálmodott klimatizálási feladatok megvalósításában. Szem előtt tartjuk az elvárások, a megvalósíthatóság és a megfizethetőség kényes egyensúlyát.
Víziónk