Nekünk ilyen klassz ügyfeleink vannak

Judit (Cegléd)

Pontos, precíz és nem utolsó sorban tiszta munkát végeztek. Amikorra ígérték, itt voltak. Jó szívvel ajánlom mindenkinek aki klímát szeretne és hozzá igényes munkát

A mai napon szerelt klíma berendezést a KZ klíma. Pontos, precíz és nem utolsó sorban tiszta munkát végeztek. Amikorra ígérték, itt voltak, minden mozdulatukat a magas fokú szakértelem jellemezte. Minden szemetet összeszedtek, ipari porszívójukkal felporszívóztak.

Két nagyon szimpatikus fiatalember munkáját ezúton is szeretném megköszönni, egyúttal jó szívvel ajánlom mindenkinek aki klímát szeretne és hozzá igényes munkát.

Judit (Cegléd)

István (Nagykőrös)

A munkájukkal a párommal együtt elégedettek vagyunk, ezért ajánlom a KZ klíma vállalkozást azoknak, akik igényesek a minőségre és pontosságra.

N agykőrösi lakásomban 10 éve felszerelt klíma cseréje céljából telefonon beszéltem Károly Zoltán úrral, aki még aznap megjelent a lakásunkon. A helyszíni felmérés után tájékoztatott egy Fujitsu 3,4 kW-os inverteres (hűtő-fűtő) oldalfali split klíma beszerzése és a szerelés lehetőségéről.

Néhány nap múlva konkrét árajánlatot adott, melyet hamar elfogadtam, majd a berendezés beszerzésének lehetőségét figyelembe véve megállapodtunk a munkavégzés időpontjában. A megbeszélt időpontban a meglévő klíma leszerelése és az új felszerelése megtörtént.

Megállapításaim:

Az elvégzett műszaki munka tartalma összhangban volt az árajánlatban rögzítettekkel. A munkavégzés a megbeszélt időpontban pontosan megtörtént. A szerelést a vállalkozó és munkatársa egy kicsit túlbútorozott szobában körültekintően, pontosan, a tisztaság megtartására ügyelve végezte.

Munkavégzésüket figyelve, közel 60 éves műszaki ismereteim és gyakorlatom alapján megállapítottam, hogy a munkaterület előkészítése, a munkatársak együttműködése, az alkalmazott szerszám készletük kifogástalan volt. Tudták, hogy mit, mikor, miért csinálnak. Precíz munkavégzésüket látva nem volt kétségem, hogy az új klíma beüzemelése sikeres lesz. Sajnos ritkán látni szerelők kezében nyomatékkulcsot, nekik kettő is volt.

A leszerelt klíma berendezést körültekintően az általunk kijelölt helyre elszállították. Az elmúlt két nap alatt, miután minden lehetséges funkciót teszteltem általános és az alkalmazható szélsőértékek beállításaival, a klímaberendezés működése kifogástalannak bizonyult.

Munkájukkal a párommal együtt elégedettek vagyunk, ezért ajánlom a KZ klíma vállalkozást azoknak, akik igényesek a minőségre és pontosságra. Magatartásuk udvarias és szolgálatkész volt. Véleményem megalapozta, hogy kérdezősködéseimre türelemmel, készségesen válaszoltak, munkájuknál érvényesült a megrendelő tisztelete.

Köszönjük munkájukat! További munkájukhoz jó egészséget és sok új megrendelőt kívánunk!

Üdvözlettel: István – villamosmérnök (Nagykőrös)

Viktor és Csilla (Budapest)

Viktor és Csilla (Budapest)

Felmérésnél szakszerű tanácsokat adtak és minőségi berendezéseket ajánlottak. …

A KZ klíma munkatársaival a felméréstől az ajánlatadáson keresztül, a munka kivitelezéséig nagyon elégedettek voltunk. A felmérésnél szakszerű tanácsokat adtak és minőségi berendezéseket ajánlottak.

Az ajánlattételre sem kellett sokáig várnunk és rövid határidővel tudták vállalni a beszerelést. A megbeszélt időben érkeztek, a munkát pontosan, figyelmesen, szakértően és a lehető legnagyobb tisztasággal végezték el.

Külön köszönjük a takarófóliázást és a hullámpapírozást, amivel a bútorainkat és a parkettát védték.

Csak ajánlani tudom őket mindenkinek!

Viktor és Csilla (Budapest)

Zoltánné (Pilis)

Zoltánné (Pilis)

Nagyon tisztán dolgoztak, szinte semmit nem kellett utánuk takarítani. …

E gy hirdetési újságban találtam rá a KZ klímára. Telefonon egyeztettünk időpontot, a megbeszélt időben pontosan jöttek. A szerelést 2013 májusban végezték. Nagyon tisztán dolgoztak, szinte semmit nem kellett utánuk takarítani. Azóta tartjuk a kapcsolatot, a szervizelést fél évenként, időpont egyeztetés után pontosan végzik.

Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Zoltánné (Pilis)

Aranka (Szolnok)

Aranka (Szolnok)

… Már az nagyon tetszett, hogy hatalmas tekercs hullámpapírral beborították a szobát, hogy ne koszoljanak össze semmit.

A jószaki.hu-n találtam rá a KZ klímára.
Megkeresésemre rövid időn belül válaszoltak, így hamarosan időpontot is tudtunk egyeztetni a személyes találkozásra. Már ekkor nagyon szimpatikus volt, hogy a megbeszélt időben pontosan érkezett Károly Zoltán klímaszerelő. Minden felmerülő kérdésünkre választ kaptunk. Pár napon belül elkészült az árajánlat, amit megfelelőnek tartottunk.

Március 30-án került sor a beszerelésre. Pontban a megbeszélt időben érkeztek. Már az nagyon tetszett, hogy hatalmas tekercs hullámpapírral beborították a szobát, hogy ne koszoljanak össze semmit. Pontosan, szépen dolgoztak. Munkájuk végeztével olyan tisztaságot hagytak, hogy egyáltalán nem kellett utánuk takarítani. A klíma tökéletesen működik. Egyenlőre sajnos fűtünk vele, pár perc alatt meleget varázsol, de remélem lesz nyár is és akkor a hűtő funkcióját is használhatjuk majd.

Bátran ajánlom a KZ klímát mindenkinek, aki tökéletes klíma szerelőkre és berendezésekre vágyik :)

Aranka (Szolnok)

Gábor (Cegléd)

Gábor (Cegléd)

Gyorsan, szakszerűen, precízen, tisztán dolgoznak, nagyon ritka az ilyen hozzáállás és kivitelezés. …

E gy hirdetési újságban találtam meg a cég hirdetését. A honlapjuk jól átlátható, igényes. Gyorsan, szakszerűen, precízen, tisztán dolgoznak, nagyon ritka az ilyen hozzáállás és kivitelezés. Rendszeres a kapcsolattartás a karbantartás miatt.

Intelligens csapat, mindenkinek ajánlom!

Gábor (Cegléd)

Ferenc és Edit (Cegléd)

Az első telefonos egyeztetéstől, a beszerelés és beüzemelés végéig teljes mértékben meg vagyunk elégedve a KZ klíma szakembereivel. Első osztályú kiszolgálásban volt részünk. …

A z Interneten találtunk rátok, jóbarátunk a Google keresőjének segítségével. :) A weboldalatok korszerű, áttekinthető de legfőképpen szimpatikus. Minden szükséges információt megtaláltunk rajta ahhoz, hogy a pénztárcánknak megfelelő készüléket választhassunk.

A weboldal egyedülálló része a Tudástár, ahol minden laikus leendő klíma tulajdonos megtalálhatja a kérdéseire a válaszokat. (pl. mi az EER és a COP?) A keresgélés során több klímás oldalt is találtunk, de egyik sem volt ennyire barátságos és használható. Sok-sok színes, csilli-villi klímás oldalon jártunk, de hiányzott a közérthető információtartalom. Választásunk nagyrészt (kb. 80%-ban) a weboldalnak köszönhető.

Az első telefonos egyeztetéstől, a beszerelés és beüzemelés végéig teljes mértékben meg vagyunk elégedve a KZ klíma szakembereivel. Segítőkészségben, udvariasságban és problémamegoldó készségben (pl. a faláttörésnél felfedezett betonvas sem volt akadály) nem szenvedtünk hiányt.

Első osztályú kiszolgálásban volt részünk. A kivitelezés minden pillanata szakszerű és precíz volt, a munkálatok végeztével az utolsó porszemig feltakarítottak.A kapcsolattartás kiemelkedő volt, az egyeztetések nagyon rugalmasan történtek. Elsősorban azért voltunk elégedettek, mert az elvárásainknak legmesszebbmenőkig megfelelő kiszolgálásban volt részünk. Köszönjük!

Üdvözlettel:

Ferenc és Edit (Cegléd)

János (Cegléd)

Nem csak a precíz kivitelezésre figyeltek, hanem a meglévő bútorok megóvására is. Az átadásra a munkaterületet feltakarítva, (pormentes) állapotban kaptam vissza. A kezeléssel kapcsolatos kérdéseimre udvarias, kielégítő válaszokat kaptam. …

V álasztásom nem csak személyes ismeret, hanem régebben nálam végzett munkák alapján esett a KZ klíma csapatra. A döntésben segítségemre volt a KZ klíma.hu web oldal is, mely könnyen kezelhető.

Az előzetes megbeszélésen részletes szakmai segítséget kaptam, mind a típusválasztás, min pedig a klíma elhelyezésével kapcsolatos kérdéseimre, a hatékony üzemeltetési kialakítás eléréséhez. A kivitelezés során miden az előzetes megbeszéltek szerint történt. Nem csak a precíz kivitelezésre figyeltek, hanem a meglévő bútorok megóvására is. Az átadásra a munkaterületet feltakarítva, pormentes állapotban kaptam vissza. A kezeléssel kapcsolatos kérdéseimre udvarias, kielégítő válaszokat kaptam.

János (Cegléd)

Jozsó (Cegléd)

Jozsó (Cegléd)

Meg vagyunk elégedve a munkával, a klíma is szép és nagyszerűen, halkan üzemel. Ajánlom másoknak is! …

E gy ismerősünk ajánlása útján találtunk rátok. Azért választottunk titeket, mert miután felvettük veletek a kapcsolatot, hamar kijöttetek felmérni a munkát, a megbeszélés során szimpatikusak voltaktok, látszott a hozzáértésetek és korrekt ajánlatot adtatok.

A szereléssel kapcsolatban is minden gördülékenyen ment, időben jöttetek, szóltatok telefonon. A szerelés szakszerű volt, és tisztaságot hagytatok magatok után. Meg vagyunk elégedve a munkával, a klíma is szép és nagyszerűen, halkan üzemel.

Ajánlom másoknak is! Köszönöm.

Jozsó (Cegléd)

László (Cegléd)

László (Cegléd)

Ők szinte azonnal kijöttek, közösen kitaláltuk az elképzelésem szerinti megoldást, minden felmerülő problémára nyitottak és segítőkészek voltak. …

M unkatársam ajánlotta a KZ klímát, mivel egy másik cég árajánlatára már több mint két hete vártam. Ők szinte azonnal kijöttek, közösen kitaláltuk az elképzelésem szerinti megoldást, minden felmerülő problémára nyitottak és segítőkészek voltak.

Két nap múlva megvolt az árajánlat, a kivitelezés pedig egy héten belül. Teljes mértékben meg vagyok elégedve a munkájukkal, bátran ajánlom mindenkinek!!!

Üdv.

László (Cegléd)

Kati és Imre (Cegléd)

Szépen dolgoztak, az eredmény olyan lett, ahogyan azt megbeszéltük. Az ajánlatban szereplő ár változatlan maradt, semmilyen pluszköltség nem merült fel munka közben. …

A céget az Interneten találtuk meg, a honlapjuk is megtetszett, minden részletre kiterjedő tájékoztatást ad a leendő megrendelő számára.

Elégedett ügyfélként elmondhatjuk, hogy a szakemberek a hívásunkat követő napon máris megjelentek helyszíni felmérést végezni, alapos tájékoztatást kaptunk arról, hogy milyen készüléket lehet és érdemes beszerelni, illetve a kivitelezés módját is megismertük. Figyelembe vették egyedi igényeinket, maximálisan alkalmazkodtak a mi elképzeléseinkhez.

Korrekt és részletes árajánlatot kaptunk. Rövid határidőn belül beszerelték a készüléket, pontosan akkor érkeztek, amikorra megbeszéltük, a munkát az előzetes egyeztetésnek megfelelően, az előzetes tájékoztatás szerinti idő alatt, szépen elvégezték, maguk után olyan rendet és tisztaságot hagytak, mintha ott sem jártak volna.

Szépen dolgoztak, az eredmény olyan lett, ahogyan azt megbeszéltük. Az ajánlatban szereplő ár változatlan maradt, semmilyen pluszköltség nem merült fel munka közben.  A beszerelést követően részletes szaktanácsadást kaptunk a készülék kezeléséről, a karbantartásról, és a garanciáról.

Szóval meg vagyunk elégedve, tényleg profik, szívből ajánljuk őket.

Kati és Imre (Cegléd)

Attila (Albertirsa)

Attila (Albertirsa)

Nagyon szakszerűen és gyorsan dolgoztak, komoly felszereléssel rendelkeztek (falhorony maró, ipari porszívó stb.), hogy a telepítés a legkevesebb porral és rongálással járjon. …

K ároly Zoltánról, mint klíma és gázkészülék szerelőről először az albertirsai Reklám Show-ból olvastam, majd egy későbbi alkalommal édesapám beszélt róla, aki rendszeresen szokta hívni őt gázkészülék-karbantartás végett. Édesapám maximálisan meg volt vele elégedve és csak jót tudott mondani róla.

Így amikor elhatároztam, hogy a lakásba klímát szeretnék beszereltetni, eszembe jutott, mint klíma szerelő és utána néztem az Interneten, ahol rátaláltam a kzklima.hu oldalra. A weboldaluk nagyon megnyerő volt, tetszett amit ott láttam, konkrét típusokat, akciókat, árakat (telepítési árakat is) írtak.

Ezt követően telefonon felvettem Károly Zoltánnal a kapcsolatot és rövid időn belül a helyszínre jöttek felmérni és konkrét árajánlatot adni. Nagyon udvariasak és segítőkészek voltak, több típust és kialakítást is felvázoltak részemre. Az általam kiválasztott készüléket rövid időn belül, a megbeszélt napon és időpontban jöttek felszerelni. Nagyon szakszerűen és gyorsan dolgoztak, komoly felszereléssel rendelkeztek (falhorony maró, ipari porszívó stb.), hogy a telepítés a legkevesebb porral és rongálással járjon, majd a befejezést követően összetakarítottak maguk után.

A felszerelést követően a készüléket beüzemelték, megmutatták a használatát. A tesztüzem során a beáramló hűtött levegő hőmérsékletét és a gáznyomosát is mérték, hogy az megfelelő-e. A klíma karbantartásával kapcsolatban ők jelentkeznek, nyilvántartják, hogy az mikor esedékes.

A munkájukkal maximálisan meg voltam elégedve, nyugodt szívvel ajánlom Őket mindenkinek, hiszen precízek, szakszerűek, megbízhatóak.

Attila (Albertirsa)

Enikő (Cegléd)

Mindenkinek tudom ajánlani szolgáltatásaikat, mivel rövid határidőn időn belül teljesítenek minden megrendelést és szolgáltatásuk minősége is kiváló. …

A mikor klíma beszerelésen gondolkodtunk, azért a KZ klíma merült fel elsőként, mivel munkahelyemen is ők végzik a beszerelési, karbantartási munkát és nagyon meg vagyunk elégedve velünk, ezért is kerestük meg őket.
Szerencsére nagyon gyorsan és hatékonyan tudtak segíteni egy olyan bonyolult problémával kapcsolatosan, mint a speciális tetőtéri klímaberendezés beépítése. Könnyen meg tudtunk állapodni az ár vonatkozásában, és már a hét végére el is készült a kívánt készülék teljes beszerelése.

Mindenkinek tudom ajánlani szolgáltatásaikat, mivel rövid határidőn időn belül teljesítenek minden megrendelést és szolgáltatásuk minősége is kiváló. Üdv.

Enikő (Cegléd)

Károly (Inárcs)

Károly (Inárcs)

Azért vagyok elégedett Önökkel, mert azt kaptam amit vártam, nem voltak meglepetések, időben, szakszerűen, az elvárásainknak megfelelően folyt a kivitelezés. …

A z Interneten találtam meg önöket a Google keresőszolgáltatásán keresztül. Jónak találtam a honlapot, szeretem ha nem kell telefonálnom, hogy tájékozódjak az árakat illetően, és ennél a honlapnál jól áttekinthetően szerepelnek az árak.

Ezek és a megfelelő árak alapján választottam ki Önöket. Az ügyfélszolgálat és a kivitelezés teljesen normálisan, problémamentesen zajlott le, ezt várom el mint megrendelő.

Azért vagyok elégedett Önökkel, mert azt kaptam amit vártam, nem voltak meglepetések, időben, szakszerűen, az elvárásainknak megfelelően folyt a kivitelezés. Üdvözlettel:

Károly (Inárcs)

Péter és családja (Budapest)

A munkák elvégzéshez történő időpont egyeztetésnél nagyon rugalmasak voltak, és a munkák elvégzésénél fokozottan ügyeltek a rendre és a tisztaságra, ami sajnos már szinte szokatlan az építőiparban. …

R égóta szerettünk volna panellakásunkba klímaberendezést beépíttetni, és amikor eljött a pillanat, több cégtől is kértünk ajánlatot. A keresés során barátaink ajánlották a KZ klímát figyelmünkbe. A barátaink azt mesélték, hogy a családjukban már több klímaszerelést végeztek, és nagyon elégedettek voltak a munkával.

A helyszíni felmérések (több cég is kijött helyszíni felmérést végezni) során dőlt el végül, hogy őket választjuk, szakértelmük, türelmük a kérdéseink megválaszolása során kiemelkedő volt. A munkák elvégzéshez történő időpont egyeztetésnél nagyon rugalmasak voltak, és a munkák elvégzésénél fokozottan ügyeltek a rendre és a tisztaságra, ami sajnos már szinte szokatlan az építőiparban. Azóta volt már esedékes karbantartás is, amit szintén gyorsan, tisztán, hatékonyan, és kedvező áron oldottak meg.

Mindenkinek csak ajánlani tudom Őket!

Péter és családja (Budapest)

Ági és Sanyi (Cegléd)

Ági és Sanyi (Cegléd)

Pontosan érkeztek, korrekt, precíz munkát végeztek. Szakszerűen, gyorsan, csöndesen, és nem utolsó sorban, rendkívül tisztán dolgoztak. …

A mikor tavaly klíma beszerelése mellett döntöttünk, a KZ klíma szórólapja került a kezünkbe. Habozás nélkül felhívtuk őket. Rövid egyeztetés után a Fiúk a megbeszélt időpontban megjelentek. Felmérték a helyszínt, elmondták, hogy mi fog történni, hogyan tudják kivitelezni mindazt, amit elképzeltünk.

Igazán szimpatikusak voltak, látszott a hozzáértésük. A következő alkalommal már a beszerelési munkálatok zajlottak. Pontosan érkeztek, korrekt, precíz munkát végeztek. Szakszerűen, gyorsan, csöndesen, és nem utolsó sorban, rendkívül tisztán dolgoztak. Valóban nem hagytak egy porszemet sem maguk után. Azóta is tartjuk a kapcsolatot, jelzik a karbantartás idejét, és továbbra is a tőlük megszokott profi módon el is végzik azt.

Őszintén ajánljuk a KZ klímát mindenkinek! Köszönettel:

Ági és Sanyi (Cegléd)

Attila (Szolnok)

Szakszerű kivitelezést végeztek, a klíma jól működik és még a körülményekre is odafigyeltek, megfelelő tisztaságot hagyva maguk után. …

M unkatársam ajánlotta a KZ klímát, amely weboldalát megtekintettem. A weboldal áttekinthető volt, megtudtam belőle az alap dolgokat. Telefonon történt megkeresésemre gyors felmérés alapján, katalógusból kiválasztottuk a megfelelő berendezést, amelyről korrekt tájékoztatást kaptam.

Szakszerű kivitelezést végeztek, a klíma jól működik és még a körülményekre is odafigyeltek, megfelelő tisztaságot hagyva maguk után. Azóta is rendszeresen jelentkeznek és végzik a karbantartást.

Összességében kiváló munkát végeztek. Köszönet érte.

Attila (Szolnok)

Imre (Cegléd)

Imre (Cegléd)

A megbeszélt időpontban megjelentek a helyszínen, csendben a legkisebb felfordulással, szinte észrevétlenül elvégezték a munkát. …

E gészen véletlenül találtunk egymásra a KZ klíma munkatársaival. Egy Webáruházban vásároltam egy akciós Samsung klímát. Mivel a garancia csak akkor érvényes, ha a céggel szerződésben álló szerelő végzi, felhívtuk az ügyfélszolgálatot, ahol érdeklődtünk, hogy lakóhelyünk közelében van-e ilyen szerelő.

Nagyon örültünk, amikor kiderült, hogy a KZ klíma szakemberei végzik ezt a munkát. Egy telefon és már meg is történt az időpont egyeztetés. Felmérték a terepet, árajánlatot adtak. A megbeszélt időpontban megjelentek a helyszínen, csendben a legkisebb felfordulással, szinte észrevétlenül elvégezték a munkát.

A klíma azóta is kiválóan működik, a garanciális karbantartást pedig időpont egyeztetéssel azóta is rendszeresen végzik.

Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a KZ klímát, ha klímát akar vásárolni, vagy szereltetni.

Imre (Cegléd)

József (Cegléd)

Megnyugtató volt számomra, hogy a srácok megvárták a tesztüzem végét is, közben elláttak hasznos tanácsokkal az üzemeltetéssel kapcsolatban. …

E gy hirdetési újságban találtam rá a KZ klíma hirdetésére. Az első telefonos egyeztetés gyors és lényegre törő volt. Külön szimpatikus volt számomra, hogy rövid időn belül kijöttek felmérni a munkát az általam megjelölt időpontban, így szabadságot sem kellett kivennem.

A honlapjuk segítségével már nekem is volt egy elképzelésem, ezen már csak finomítani kellett az első személyes megbeszélés alkalmával (helyi adottságok, alkalmazhatóság, ár-érték arány).

A beszerelés gyors, pontos, tiszta munka volt. Megnyugtató volt számomra, hogy a srácok megvárták a tesztüzem végét is, közben elláttak hasznos tanácsokkal az üzemeltetéssel kapcsolatban. A klíma nagyon jó választásnak bizonyult, halkan és jól dolgozik. Az esetleges karbantartások előtt mindig időben jeleznek, és mindig találunk számomra megfelelő időpontot.

Ajánlom azoknak a KZ klímát, akiknek fontos, hogy megbízható magyar céggel kiviteleztessenek. Köszönettel:

József (Cegléd)

Viktória (Albertirsa)

Viktória (Albertirsa)

Általában többen ülünk egy irodában, így a nagy melegben hasznunkra válik a ti általatok beépített klíma. Szakszerű és precíz volt a beszerelés és rendet, tisztaságot hagytatok magatok után. …

A z egyik rokonomtól hallottam a KZ klíma cégről, így találtunk rátok. Az ügyfélkiszolgálás nagyon pozitív volt számunkra. Nagyon segítőkészek és udvariasak voltatok. Általában többen ülünk egy irodában, így a nagy melegben hasznunkra válik a ti általatok beépített klíma. Szakszerű és precíz volt a beszerelés és rendet, tisztaságot hagytatok magatok után. Esedékes karbantartás miatt is azonnal hívtok és álltok rendelkezésünkre.

Befejezésül nagyon meg vagyunk elégedve a munkátokkal és a további sok sikert kívánunk a jövőbeni üzleteitekhez.

Csak ajánlani tudunk benneteket. Köszi szépen! Üdvözlettel:

Viktória (Albertirsa)

Adrienn (Szolnok)

Maximálisan odafigyeltetek a lakás és a berendezés épségére, mindezt udvariasan és tapintatosan. Az igényesség a munkátokban, a megjelenésetekben és a munkaeszközeitek állapotában is megmutatkozik.
Bárcsak minden szakember így dolgozna!

A véleményem a cégetekről: bátran ajánllak benneteket az ismerőseimnek. Az interneten találtam a KZ klímát és már a helyszíni felmérés során kiderült számomra, hogy milyen precízek és körültekintőek vagytok. Az ajánlat részletes és közérthető, alkalmazkodott az egyedi igényekhez és lehetőségekhez.

A kivitelezés gyors és tiszta. Azt kaptam, amit megrendeltem. Számomra fontos tényező a szaktudás mellett a személyes bizalom is, hiszen az otthonomról van szó. Maximálisan odafigyeltetek a lakás és a berendezés épségére, mindezt udvariasan és tapintatosan. Az igényesség a munkátokban, a megjelenésetekben és a munkaeszközeitek állapotában is megmutatkozik. A szüleim, a szomszédok és a kollégám is maximálisan elégedett a náluk végzett munkátokkal.

Bárcsak minden szakember így dolgozna!

…és tetszik a weboldal. Tudástár – klassz!

Adrienn (Szolnok)

Attila (Újszilvás)

Bátran merem ajánlani őket, mert alkalmazkodtak és akkor jöttek, amikor nekem volt megfelelő, gyorsan dolgoztak, nem kellett lakásfelújítást csinálni és hetekig takarítani utánuk. …

A weben keresgélve találtam rá a fiúkra, amikor eldöntöttem, hogy klímát szereltetek. A fő szempont az volt, hogy a környékünkről jöjjenek, illetve elfogadható árat és határidőt tudjanak vállalni. A weboldal elsőre profizmusról árulkodott, így felvettem velük a kapcsolatot.

Az már az elején pozitív volt, hogy az igényem ismertetése után több alternatívát is ajánlottak. Hagyták, hogy én döntsek az általuk ismertetett szakmai szempontok alapján, de a pénztárcámnak megfelelően. Úgy gondolom, hogy a felhasználásnak megfelelően a műszaki paraméterek és a költségek egy optimális metszetét találtuk meg. Bátran merem ajánlani őket, mert alkalmazkodtak és akkor jöttek, amikor nekem volt megfelelő, gyorsan dolgoztak, nem kellett lakásfelújítást csinálni és hetekig takarítani utánuk.

Nekem még külön szimpatikus, hogy a munka elvégeztével sem tűntek el, hanem a rendszeres karbantartásra is vissza lehet őket hívni, illetve még ők jelzik, ha itt az ideje, nekem nem is kell ezt számon tartani.

Attila (Újszilvás)