Klíma felmérés, konzultáció, tanácsadás

Mi is az a klíma felmérés

Ha már egyszer klíma felmérésnek nevezzük ezt a szolgáltatásunkat, azonnal be is vallom, hogy ez valójában sokkal több, mint helyszíni felmérés. Amellett, hogy megismerjük a lakás műszaki adottságait, ez egy személyes konzultáció is, amikor megtudhatjuk tőled a problémáidat, amire megoldást keresel, és még tanácsadás is, amikor elmagyarázzuk a lakásod klimatizálási lehetőségeit, korlátait, elmondjuk, hogy egy klíma mi mindent tudhat azon felül hogy hűt. Ezeket klímaválasztás előtt mindenképpen tudnod kell Neked is, hogy a legjobb döntést hozd meg.

Nálunk szinte minden klímaszerelést megelőz egy helyszíni felmérés, ahol megbeszéljük, mik az igényeid, az elvárásaid az új klímáddal és a beszerelésével kapcsolatban. Mi ezt kötelezettségünknek érezzük, és szükségesnek tartjuk, hogy mielőtt meghoznád a döntésedet, tájékozódhass a lehetőségekről és a korlátokról.

Csak így tudjuk tartani azt a minőséget, amit magunk elé célként tűztünk ki. Neked ez minimális befektetésbe kerül (bruttó 9 990 Ft), nem kell elkötelezned magad, ha minket választasz, akkor a klíma felmérés teljes díját jóváírjuk a klíma árából, ha mégsem minket választanál, akkor gazdagabb lettél egy csomó jó tanáccsal, és barátságban fogunk elválni. Mi ezt a jelképes összeget nem pénz szerzés miatt kérjük el tőled, hiszen ezt a szolgáltatást jóval önköltségi ár alatt végezzük, de az üzemanyagnak is van költsége, az időnk és a munkatársaink is végesek. Ráadásul ezért a díjért kapsz egy nagyon részletes, mindenre kiterjedő írásos megvalósítási javaslatot, ami testre szabottan, a Te problémád megoldására ad egyedi megoldást.

Bár rugalmasak vagyunk, és igyekszünk minden igényre megoldást találni, de a lehetetlenre és irreális feladatokra nem vállalkozunk. Nem vállalunk el olyan munkát, ami szakmailag nem helyes, nem biztonságos. Mi nem barkácsolunk, nem gányolunk, nem kókányolunk. Ezt meghagyjuk másoknak.

MEGRENDELEM A KLÍMA FELMÉRÉST!

Miért fontos számodra a klíma felmérés?

Ha már foglalkoztat a gondolat, hogy a családi házadba klímát szereltess be, egy percet se várj, kérj tőlünk egy helyszíni felmérést. A klíma felmérés azért nagyon fontos Neked, hiszen ilyenkor elmondhatod nekünk, hogy pontosan milyen problémádra keresel megoldást. Ez a probléma nyilván összetettebb annál, mint hogy nyáron meleged van. Lehet, hogy neked az is fontos szempont, hogy a lehető legjobb energiaosztályú klímát válaszd, vagy olyan klímát szeretnél, amivel télen is fűthetsz, esetleg te a dizájnra helyezed a hangsúlyt, és olyan klímát szeretnél, ami a lakásod dísze. Akár az is lehet szempont, hogy allergiás családtagod tüneteit szeretnéd enyhíteni a nyári hónapokban, esetleg a nyári hűtés mellett télen szeretnéd temperálni a nyaralódat a fagyveszély miatt, vagy nagyon csendes klímát szeretnél a hálószobádba és még sorolhatnám….

A felmérés alkalmával megtudjuk beszélni azt, hogy egy klíma mi mindent tud még nyújtani azon kívül, hogy lehűti az otthonodat. Egy klíma segíthet az allergiás tüneteid enyhítésén, időzíthetően kellemes hőfokot varázsolhat mire hazaérkezel, vagy akár az interneten keresztül az otthonodon kívülről is szabályozhatod. Fűtheti lakásodat a hideg őszi napokon, vagy akár egész télen is. Megfelelő klíma választással olyat is tudunk ajánlani, amit akár kisgyermeked szobájába is betehetsz, anélkül, hogy őt zavarná a túl hideg fuvallat, vagy a zaj. Ezen kívül még megannyi lehetőségre rá tudunk világítani, és egy sor kérdésre választ tudunk adni neked, mielőtt eldöntenéd, hogy milyen klímát is válassz.

A klímaválasztáson túl a helyszín megismerése után tudjuk megtervezni, hogy hány darab és mekkora hűtőteljesítményű klímára van szükséged, hogy a kívánt helyiségeidet hűthesd, vagy esetleg fűthesd.

MEGRENDELEM A KLÍMA FELMÉRÉST!

Mi mindent tudhatsz meg a klíma felméréskor

A felmérés során tudjuk megtervezni, hogy hova kerüljön a klímád, hogy amellett hogy ellátja a feladatát, olyan helyen legyen, ahol egészséges és komfortos is számodra. Ekkor tudjuk megbeszélni az esztétikai igényeidet, hogy milyen kinézetű, kialakítású, vagy milyen színű klíma lenne számodra megfelelő. Segítünk csökkenteni a szerelési költséget a kültéri és a beltéri egység közötti távolság csökkentésével, illetve optimalizálásával.

Ekkor tudod elmondani elképzelésed a klímád elhelyezésével kapcsolatban, hogy hova kerüljön a beltéri egység és hová szeretnéd a kültéri egységet elhelyezni. Több mint ezer klíma beszerelése után kellően sok tapasztalattal rendelkezünk, hogy segíthessünk a leginkább gazdaságos és optimális megoldás kiválasztásában is.

Mi ilyenkor tudunk személyesen találkozni a Veled, leendő ügyfelünkkel, hogy tanácsainkkal segíthessünk Neked egy olyan döntést meghozni, amit nem fogsz utána megbánni, hiszen ez a döntésed évtizedekre meghatározza otthonod esztétikumát és komfortját.
Nem célunk téged félrevezetni, rábeszélni olyan megoldásokra, amik csak nekünk jók, neked nem. Mi az ügyfeleink megelégedettségét tartjuk a legfontosabbnak. Hisszük, hogy hosszútávon ez a legkifizetődőbb üzleti befektetés.

Ahhoz, hogy valóban olyan megoldást tudjunk adni, amire neked igazán szükséged van, a felmérés alkalmával Veled kell találkoznunk, veled kell konzultálnunk, mert te tudod elmondani a pontos igényeidet és elvárásaidat. Neked tudjuk ismertetni a megoldási javaslatainkat, és te leszel az, aki a végén döntesz a számodra legmegfelelőbb megoldásról.
Ezért mindenképpen fontos, hogy a felméréskor Te legyél jelen, nem elegendő az, ha a szomszéd, vagy a nagymama beenged minket a lakásba.

MEGRENDELEM A KLÍMA FELMÉRÉST!

Mi itt vagyunk. Reméljük te is!

Klíma felmérés szolgáltatásunk Cegléd kb. 50-60 km-es körzetében érhető el. Ha te is itt laksz, akkor az szuper, ne is keresgélj tovább, keress minket, hogy klíma felmérés szolgáltatásunkkal segítsünk otthonodba egy jobb klímát varázsolni!  A részletes település listát a lap alján találod.

Amennyiben az ország más részén élsz, akkor sajnos mi nem tudunk neked segíteni a klíma felméréssel és beszerelésével kapcsolatban, de ne menj sehova, válaszd ki álmaid klímáját a Webáruházban!

MEGRENDELEM A KLÍMA FELMÉRÉST!

Klíma felmérés megrendelése

Ezen az űrlapon megrendelheted a klíma felmérést. Mi 24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot és egyeztetünk a részletekről .

Neked ez minimális befektetésbe kerül (bruttó 9 990 Ft), nem kell elkötelezned magad, ha minket választasz, akkor a klíma felmérés teljes díját jóváírjuk a klíma árából, ha mégsem minket választanál, akkor gazdagabb lettél egy csomó jó tanáccsal, és barátságban fogunk elválni.

A klímafelmérés díját a helyszínen munkatársunknál tudod kifizetni készpénzzel vagy akár a bankkártyáddal is, vagy ha neked úgy kényelmesebb akkor előre utalással, vagy online bankkártyás fizetéssel is.

Ne feledd, klíma felmérés és klímaszerelés szolgáltatásunk Cegléd, Ceglédbercel kb. 50-60 km-es körzetében érhető el. Amennyiben az ország más részén élsz, akkor sajnos mi nem tudunk neked segíteni klíma felméréssel kapcsolatban.

Klíma felmérés megrendelése

Te is itt laksz? Az klassz, akkor egymásra találtunk!

Klíma felmérés szolgáltatásunk Cegléd, Ceglédbercel kb. 50-60 km-es körzetében, az alábbi településeken és azok vonzáskörzeteiben érhetőek el:

Abony, Albertirsa, Bénye, Cegléd, Cegléd-Budaiút, Ceglédbercel, Csemő, Csévharaszt, Dabas, Dános, Dánszentmiklós, Farmos, Felsőlajos, Gomba, Gyömrő, Hernád, Inárcs, Jászkarajenő, Jászság, Kakucs, Katonatelep, Káva, Kecskemét, Kocsér, Kőröstetétlen, Lajosmizse, Mikebuda, Mende, Monor, Monorierdő, Nagykáta, Nagykőrös, Nyáregyháza, Nyársapát, Örkény, Pánd, Pilis, Pusztavacs, Rákóczifalva, Sári, Sülysáp, Szandaszőlős, Szászberek, Szolnok, Táborfalva, Tápióbicske, Tápiógyörgye, Tápióság, Tápiószecső, Tápiószele, Tápiószentmárton, Tápiószőlős, Törtel, Újhartyán, Újlengyel, Újszilvás, Üllő, Vasad, Vecsés

MEGRENDELEM A KLÍMA FELMÉRÉST!