Klímaszerelés Dabas! A minőség szerelmeseinek! Mint mi…

Nem eszik olyan forrón … Először mérjük fel! Dabas városban is!

KlímaszerelésNálunk minden klímaszerelést megelőz egy helyszíni felmérés, ahol megbeszéljük, mik az igényeid, az elvárásaid az új klímáddal és a beszerelésével kapcsolatban. Mi ezt mindenképpen kötelezettségünknek érezzük és szükségesnek tartjuk, hogy mielőtt meghoznád a döntésedet, tájékozódhass a lehetőségekről és a korlátokról. Ha Te Dabason élsz, hívj vagy írj nekünk most!

Csak így tudjuk tartani azt a minőséget, amit magunk elé célként tűztünk ki. Neked ez minimális befektetésbe kerül (bruttó 4 990 Ft), nem kell elkötelezned magad, ha minket választasz, akkor a klíma felmérés teljes díját jóváírjuk a klíma árából, ha mégsem minket választanál, akkor gazdagabb lettél egy csomó jó tanáccsal, és barátságban fogunk elválni. A helyszíni klíma felmérés, tanácsadás részleteiről bővebben ITT olvashatsz.

Bár rugalmasak vagyunk, és igyekszünk minden igényre megoldást találni, de a lehetetlenre és abnormális feladatokra nem vállalkozunk. Nem vállalunk el olyan munkát, ami szakmailag nem helyes, nem biztonságos. Mi nem barkácsolunk, nem gányolunk, nem kókányolunk. Ezt meghagyjuk másoknak.

    Megrendelem a klímaszerelést    ÉRDEKLŐDÖM A KLÍMASZERELÉS IRÁNT

A jó munkához idő kell.

A jó munkához idő kell!A klímabeszerelésről tudnod kell, hogy ez egy komplex, összetett feladat, ami több annál, mint hogy felcsavarozzuk a klíma beltéri és kültéri egységét a falra, és azokat összekötjük néhány csővel és vezetékkel. Sok-sok lépésből áll, amelyeket pontosan megtervezve, lépésről-lépésre kell végrehajtanunk, hogy a végeredmény pontosan olyan legyen, mint amilyet Te és mi szeretnénk, mind műszakilag, mind esztétikailag.

Egy klíma évtizedekig az otthonod része lesz. A családoddal látni fogjátok nap-mint nap, használni fogjátok a nyári kánikulában, a hűvös őszi napokon. Mi nem tehetjük meg, hogy egy összecsapott munka miatt a klímaszerelés ne nézzen ki makulátlanul, vagy olyan helyre tegyük, ahol zavar titeket használat közben. Ha a klíma beszereléskor nem tartanánk magunkat a legmagasabb szakmai színvonalhoz, nem tudnánk garantálni a készüléked hosszútávú hibátlan működését, és rendszerint akkor romlana el, amikor a legnagyobb szükség van rá.

Gyorsan, hatékonyan, ütemesen dolgozunk, igyekszünk a munkát a szükséges legrövidebb idő alatt elvégezni, nem szeretnénk téged a kelleténél tovább feltartani, de azt valljuk, hogy a jó munkához idő kell. Nálunk egy klíma beszerelése 3-8 óra alatt készül el helyszíntől függően. Mi nem kapkodunk, nem csapjuk össze. Minden klímát úgy szerelünk be, mintha a saját házunkba szerelnénk.

    Megrendelem a klímaszerelést    ÉRDEKLŐDÖM A KLÍMASZERELÉS IRÁNT

Vigyázunk az otthonodra! Tudjuk milyen az, van nekünk is

Mielőtt nekilátnánk fúrni, faragni, vagy bármit is csinálni, a padlózatot szükség esetén hullámkartonnal borítjuk, hogy ne sérüljön, koszolódjon. Ne kelljen neked új szőnyeget venned, vagy járólapot cserélned csak azért, mert pár szerelő itt járt a lakásodban. Ha kéred, segítünk az útban lévő nehezebb bútorokat, tárgyakat elpakolni, emiatt ne fájjon a fejed. A bútoraidat fóliával letakarjuk, nem kell neked napokig takarítanod utánunk.

A klímaszerelés falfúrással jár, de a keletkező port ipari porszívónkkal azonnal elszívjuk, így minimális szálló por lesz a lakásban. A munka végeztével mindent feltakarítunk, rendbe rakunk. Utánunk nem egy leharcolt lakás vár.

“Maximálisan odafigyeltetek a lakás és a berendezés épségére, mindezt udvariasan és tapintatosan. Az igényesség a munkátokban, a megjelenésetekben és a munkaeszközeitek állapotában is megmutatkozik.

Bárcsak minden szakember így dolgozna!”

Kovács Adrienn (Szolnok)
“Szakszerűen, gyorsan, csöndesen, és nem utolsó sorban, rendkívül tisztán dolgoztak. Valóban nem hagytak egy porszemet sem maguk után.

Őszintén ajánljuk a KZ klímát mindenkinek!”

Ági és Sanyi (Ceglédbercel)
    Megrendelem a klímaszerelést    ÉRDEKLŐDÖM A KLÍMASZERELÉS IRÁNT

Elmagyarázzuk hogyan használd! Töviről-hegyire …

Elmagyarázzuk hogyan használd! Töviről-hegyire …
Miután elkészültünk a munkával, és meggyőződtünk róla, hogy a klímád tökéletesen működik, részletesen elmagyarázzuk a készülék működését, és az összes funkciót, hogy igazán örömödet leld álmaid klímájában, és a legnagyobb megelégedettséggel használhasd azt.

Tájékoztatunk a biztonságos és egészséges használatról, a karbantartásról, azért, hogy a klímával örömöt vigyünk az életedbe, ne pedig bosszúságot. Elmondjuk a garancia feltételeit, átadjuk a minden esetben magyar nyelvű kezelési útmutatót, a garanciajegyet, és minden egyéb szükséges üzembe helyezési dokumentációt.

    Megrendelem a klímaszerelést    ÉRDEKLŐDÖM A KLÍMASZERELÉS IRÁNT

Jó munkát csak profi szerszámmal

Jó munkát csak jó szerszámmal lehet végezni. Büszkén mondhatjuk magunkról, hogy a szerszámozottság az egyik erősségünk közé tartozik. A klímaszerelés az általános építőipari szerszámozottságon felül rengeteg egyedi célszerszámot igényel, mint például vákuumszivattyú, nyomásmérő óra, csővágó, peremező, hajlító szerszámok, nitrogén palck, reduktor, stb.
Mi mindenképpen kimagaslóak vagyunk ebben is. Minden szükséges szerszám a rendelkezésünkre áll a precíz munkavégzéshez, és mindenből kizárólag ipari minőséget használunk. Szerszámaink között a (teljesség igénye nélkül) megtalálhatóak Bosch és Makita ipari fúró, véső, ipari porszívó, gyémánt technológiás gépek, falhoronymaró, csavarbehajtó, lézeres szintező, vákuum szivattyú, nyomásmérő …

A klímatechnikában a legjobbaknak számító Refco és Rothenberger szerszámok. Digitális mérleg, lézeres hőmérő, nyomatékkulcs, nitrogén reduktor, peremező, csővágó, csőhajlító és megannyi egyéb szerszám. Hidd el, igazán jó minőségű munkát csak ennyi és ilyen szerszámmal lehet végezni. Ezek nem olcsó eszközök, ilyennel csak komoly klímás cégek rendelkeznek. Az a lelkes amatőr aki, egy szerszámos ládával és nagy önbizalommal feleannyiért felszerel egy klímát mint mi, az általában olyan is. Háborúba puska nélkül …

Makita szerszámgépek Refco szerszámok
    Megrendelem a klímaszerelést    ÉRDEKLŐDÖM A KLÍMASZERELÉS IRÁNT

Klímatizálási megoldásaink Dabas városában

A lakossági klimatizálás terén ez emberek nagy többsége azonnal az oldalfali klímákra gondol. Nem teszik ezt nagyon rosszul, mivel a lakosság körében valóban ez a legelterjedtebb klíma. Bár a szakma ennél sokkal szélesebb, és otthoni felhasználásra is lehet másmilyen klímákat beszerelni, pl. álmennyezetbe építhető vagy parapet klímát. Ezzel együtt a lakossági klimatizálás amiben mi a legjobbak vagyunk, valóban legtöbbször az oldalfali split klímákról szól.

Milyen klímát szereltess be?

Oldalfali klíma megoldást választva a beltéri egységet a helyiség falra kell felszerelni, a mennyezet alá kb. 20 cm-el. Azért ide, mert ezek a klímák felülről szívják be a szoba levegőjét és ehhez ennyi hely szükséges.

Kazettás klíma beépítésének a feltétele az álmennyezet megléte, ezek a készülékek kizárólag abba építhetőek be. Szinte alig látszik ezáltal igen esztétikus, és a szoba közepébe szerelve egyenletes hőeloszlást tud biztosítani.

A mennyezeti klíma értelemszerűen a mennyezet alá közvetlenül, a parapet klíma pedig padlóra állítva vagy oldalfal aljára (radiátor magasságba) szerelendő. Ez a megoldás kifejezetten hasznos tud lenni tetőtérben, ahol viszonylag kevés a magas, függőleges oldalfal és azokat is többnyire elfoglalják a bútorok.

A kültéri egységet – értelemszerűen – a ház falain kívülre kell telepíteni. Lehet ez oldalfal, talapzat (pl. egy erkély padlója), lapos vagy akár ferde tető is.

Dekor csatornában vagy falba vésve?

A klíma beltéri és kültéri egységeit hőszigetelt rézcsövekkel és villamos vezetékekkel kell összekötni. Hűtés üzemben a klíma beltéri egységében pára csapódik le, amelyet kondenzvíz formájában szintén el kell vezetni. Ezt lehet a kültér felé szabad kifolyással, vagy eső elvezető csatornába bekötve, illetve a beltérben a szennyvíz hálózatba.

A cső és villamos vezetékek elvezetése történhet falon kívül un. klíma dekorcsatornában, vagy a falsíkon belül a falba bevésve. A két megoldás között műszaki szempontból nincs különbség, mindössze esztétikai kérdés.

A dekorcsatorna alkalmazásakor nincs szükség a fal megbontására, ezáltal a szerelés után semmilyen javítási vagy festési helyreállítást nem igényel. A csatorna mérete 70*55mm. A kanyarokban, sarkokban dekorelem kerül elhelyezésre az esztétikum miatt. Mindezzel együtt a dekorcsatorna egy látható elem lesz a lakásban.

A csövek és vezetékek falsíkon belül történő elvezetése sokkal nagyobb esztétikai élményt nyújt, de utólagos beépítés esetén bizony a falat ki kell vésni, majd be kell javítani, újra festeni vagy tapétázni, ami jóval nagyobb munkával jár.

    Megrendelem a klímaszerelést    ÉRDEKLŐDÖM A KLÍMASZERELÉS IRÁNT

Egyedülálló garanciacsomagunk

Mi nem csak mondjuk, hogy nálunk a legjobb szolgáltatást és a legjobb kivitelezést kapod. Mindezekre olyan garanciákat vállalunk, amelyet az országban rajtunk kívül senki más. Bátran tesszük mindezt, hiszen tudjuk hogy Te nem fogsz csalódni bennünk. Ilyen ütős garanciacsomag mellett Te biztos lehetsz abban, hogy téged nem érhet kár vagy veszteség.

Na de mik is ezek a garanciák?

 • Minőség garancia. Nem sózunk rád gagyi klímát! Csak olyan klímákat ajánlunk neked, amelyek megbízható működésűek. Az se neked, se nekünk nem érdekünk, hogy olyan klímát vásárolj, amit állandóan javítgatnunk kell. Válassz jobbnál-jobb klímáink közül 2, 3, 5, 6, vagy akár 10 év garanciával rendelkezőt.
 • 14 napos pénzvisszafizetési garancia. Minden, a webáruházunkban vásárolt klímára 14 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk. Ha mégsem tetszene a klíma, amit választottál, jelezd 14 napon belül, küld vissza és mi visszafizetjük a teljes vételárat.
 • Magyarországi garancia. Minden általunk árult klíma megbízható magyarországi garanciális háttérrel rendelkezik. Meghibásodás esetén rajtunk keresztül magyarországi disztribútorok biztosítják az alkatrészellátást és/vagy a javítást.
 • Klímaválasztás garancia. Garantáljuk, hogy ha a felmérés során elmondod az igényeidet, mi olyan megoldást ajánlunk amellyel biztosan le tudod hűteni (vagy felfűteni) a kívánt helyiségeket.
 • Elégedettségi garancia. Ha nem lennél megelégedve a munkánk minőségével, jelezd és mi azonnal kijavítjuk az általad kifogásolt dolgot. Ha ez mégsem lenne lehetséges, akkor a teljes munkadíjunkat elengedjük, azért nem kell fizetned semmit.
 • Otthon garancia. Ha a klímaszerelés során bármilyen berendezési tárgyadban kárt tennénk, azért anyagi felelősséget vállalunk.
 • 10 év garancia a klímaszerelésre. Mi a klímaszerelés szolgáltatásunkra 10 év garanciát vállalunk. Ha 10 éven belül a készüléked nem hűtene vagy meghibásodna a beszerelés hibája miatt, mi azt ingyen kijavítjuk neked. A garancia feltétele a klíma készülék és a telepítés évi 2 alkalommal történő karbantartása, melyet mi végeztünk.
 • Hosszú működés garancia. Mi garantáljuk, hogy a klímád a garancia lejárta után is jól fog működni. Amennyiben a készüléked garanciaidején belül az összes előírt karbantartást megrendeled, az utolsó karbantartást ajándékba adjuk Neked, és egyúttal elvégzünk egy teljes körű átvizsgálást, hogy ha bármilyen hibája lenne a klímádnak, az még a garancia letelte előtt kiderüljön.
Én úgy gondolom, hogy te is belátod, hogy ilyen garanciacsomagot nem találsz sehol máshol. Ha minket választasz, akkor teljes biztonságban vághatsz bele az otthonod klimatizáltatásába anélkül, hogy bármit is kockáztatnál.
Makita szerszámgépek
    Megrendelem a klímaszerelést    ÉRDEKLŐDÖM A KLÍMASZERELÉS IRÁNT

Mit kapsz a pénzedért

Klímaszerelés ár:

A klímaszerelés ára három tételből tevődik össze:

 • A klímaszerelés anyagköltségei,
 • a klímaszerelés munkadíja
 • és ha az alap szerelésen kívül egyéb opciókat is választasz, akkor azok díjai.

Klímaszerelés anyagköltség:

3m-es hosszig tartalmazza a klíma kültéri egység és a klíma beltéri egység összekötésére használatos vegytiszta rézcsöveket, azok párazáró szigetelését, az összekötő villamos vezetékeket, a kondenzvíz elvezető műanyag csövet, az ezek elhelyezésére szolgáló dekor kábelcsatornát és a hozzá tartozó dekorelemeket (sarok, végzáró, toldó stb.). A faláttörésbe épített műanyag védőcsövet illetve a hőhíd és páramentes tömítéshez használt purhabot.

A klíma kültéri egység rögzítésére szolgáló oldalfali, vagy lapos tetős tartókonzolt, rezgéscsillapítókat a kültéri egység zajának minimalizálása céljából, professzionális Fischer rögzítés technikai elemeket, hogy amit egyszer felszereltünk, az ott is maradjon, valamint az összes többi szerelési anyagot és a nyomáspróbához használt nitrogén gázt. Mindezeken túl a kiszállási költséget Cegléd 30 km-es körzetében [Abony, Albertirsa, Cegléd, Ceglédbercel, Kecskemét, Monor, Nagykáta, Nagykőrös, Pilis, Szolnok, Újszász].

Röviden mindent, ami egy átlagos klímaszerelés összes szükséges kelléke. Mint a (közel sem teljes) felsorolásból láthatod, mi nem ara törekszünk, hogy a lehető legtöbb anyagot kispóroljuk az installációból, ezáltal a minőség rovására értelmetlen árversenybe kezdjünk a „kontár munkával”, a Te rovásodra. Sokkal inkább, minden szükséges anyagot beépítünk, precízen, alaposan dolgozunk hogy profi munkánkkal elnyerjük az Te bizalmadat is.

Egy klíma vásárlás és a klímaszerelés hosszútávú beruházás, hosszú évtizedekre szól. Egyszer kell egy megbízható készülékre beruházni, amit egyszer kell jól beszerelni, rendszeresen karbantartatni, és akkor hosszú éveken át megszolgálja a befektetett költségeket. A klímaszerelés anyagköltségei beltéri egységenként értendő díjtétel.

Klímaszerelés munkadíj:

Ezért a díjért egy intelligens, szakképzett csapat munkáját kapod. Lelkiismeretesen, kiemelkedően magas színvonalon, profi szerszám és gépparkkal dolgozunk. Konstruktívan állunk hozzá a klímaszerelés során minden egyedi igényedhez, maximális körültekintéssel és óvatossággal végezzük a klímaszerelés minden mozzanatát, hogy a Te otthonodban ne rémálom legyen „egy újabb szerelő” megjelenése, hanem egy kellemes meglepetés. Ügyfeleink ezeket mondták rólunk.

A klímaszerelés befejeztével feltakarítunk és rendet hagyunk magunk után. A munka során, a gyártók és a szakmai protokoll által előírt összes technológiai lépést pontosan betartva dolgozunk, aminek talán a Te számodra nincs azonnal látszata, de ez garantálja, hogy a klíma berendezés kifogástalanul működjön a gyártó által tervezett élettartamig, és ezalatt megfelelően és takarékosan üzemeljen.

Tudnod kell, hogy a klíma gyártók és a klíma forgalmazók csak akkor biztosítanak garanciát a klíma készülékeikre, ha a klímaszerelés műveletét arra feljogosított, kék kártyával rendelkező szakember végzi. A mi jogosultságunkat itt tekintheti meg. További feltétele a klíma garanciájának a rendszeres klíma karbantartás elvégzése, amit Te igazolni tudsz a forgalmazó felé.

Klímaszerelési opciók:

Csőszakasz méterár 1:

Ezt az opciót akkor válaszd, ha a klíma beltéri és a klíma kültéri egységet összekötő csőszakasz hossza meghaladja az alap szerelésen (klímaszerelés GOLD csomagban 5m,  klímaszerelés EXTRA csomagban 3m) felüli hosszat. Mivel a nagyobb teljesítményű klímákhoz vastagabb rézcsövek szükségesek, ezért ez a felár az 5,1kW névleges hűtőteljesítményűnél kisebb berendezésekre vonatkozik. A vegytiszta rézcsöveken kívül az ár továbbá tartalmaz minden olyan egyéb szerelvényt is, ami a megnövekedett távolság áthidalásához szükséges. A villamos vezetékeket, a kondenzvíz elvezető műanyag csövet, a dekor kábelcsatornát, valamint az esetlegesen szükséges hűtőközeget és a munkadíjat is.

Csőszakasz méterár 2:

Ezt az opciót akkor válaszd, ha a klíma beltéri és a klíma kültéri egységet összekötő csőszakasz hossza meghaladja az alap szerelésen (klímaszerelés GOLD csomagban 5m,  klímaszerelés EXTRA csomagban 3m) felüli hosszat.  Mivel a nagyobb teljesítményű klímákhoz vastagabb rézcsövek szükségesek, ezért ez a felár az 5,1kW névleges hűtőteljesítményű és annál nagyobb berendezésekre vonatkozik. A vegytiszta rézcsöveken kívül az ár továbbá tartalmaz minden olyan egyéb szerelvényt is, ami a megnövekedett távolság áthidalásához szükséges. A villamos vezetékeket, a kondenzvíz elvezető műanyag csövet, a kábelcsatornát, valamint az esetlegesen szükséges hűtőközeget és a munkadíjat is.

Dekorációs elem:

Ha a kültéri és beltéri egységeket összekötő szerelvények a falon kívül, dekorációs kábelcsatornában futnak, az esetleges sarkoknál, végeknél, faláttöréseknél a csatorna szakaszok illesztésénél a nagyobb esztétikai élményhez dekorációs illesztő elemeket alkalmazunk. Ezek árát tartalmazza a klíma szerelés anyagköltsége.

Kiszállási díj:

A legnagyobb területen ahol tevékenykedünk a kiszállási díjunk ingyenes, hogy ne terheljünk téged további költségekkel. Ezen a körzeten kívül eső kiszállások esetén a körzethatártól megtett távolságra, megadott kiszállási díjat számítunk fel. Ez a körzet Cegléd, Ceglédbercel 30km-es vonzáskörzete. [Abony, Albertirsa, Cegléd, Ceglédbercel, Kecskemét, Monor, Nagykáta, Nagykőrös, Pilis, Szolnok, Újszász])

Falhorony vésés:

Ezt az opciót akkor válaszd, amikor a klíma kül és beltéri egységeket összekötő csöveket és vezetékeket, illetve a villamos betáplálás vezetékét esztétikai okok miatt falsíkon belül, a falba vésve szeretnéd elvezetni. Ezt gyémánttárcsás falhoronymaró és ipari porszívó alkalmazása mellett végezzük, hogy a munka a fal lehető legkisebb roncsolásával járjon. Ügyelünk rá, hogy a keletkezett törmelék ne okozzon kárt a padlózatban. Ennek ellenére minden esetben vésési, bontási munkával jár, ami után helyre kell állítani a fal felületét és újra festeni, tapétázni, stb. Ennek a méterenkénti díját tartalmazza ez a tétel. Mindent megteszünk a tiszta klímaszerelés ügyében, de sajnos a falbontás porral járó munka. A falhorony kialakítását minden nem beton anyagú fal esetén vállaljuk (pl. tégla, szilikát, ytong, stb.). A falhoronyban futó szerelvényeket rögzítjük, viszont nem vállaljuk a horony kijavítását és festését, mert ez más szaktudást igényel.

Klíma villamos betáplálási pont kiépítése:

A klímaszerelés alkalmával a klímaberendezések villamos betáplálásának kialakítása sokféleképpen kialakítható, általános esetben oldalfali berendezéseknél a beltéri egység közelében lévő villamos dugaszoló aljzatból megoldható. Ha ez nem áll rendelkezésre, akkor falba vésve, vagy falon kívül kábelcsatornában elvezetve kell ezt kiépíteni. Ez a csomag tartalmazza a kábelcsatornát és a vezetéket 5 m-es hosszig, a villásdugót, valamint a rögzítéshez szükséges anyagokat, és a beszerelési költséget is. Az átlagosnak mondható teljesítményű, lakóhelyiségben használatos klímák betáplálásának biztosításához a kiselosztóban kb. 10-16A-es lomha kismegszakító szükséges (ennek biztosítása az Te feladatod), de ez ügyben mindig kérd ki a mi vagy egy villamos szakember tanácsát. A klímaszerelés alkalmával mi ennyi villanyszerelési munkát vállalunk. Komplikáltabb villanyszerelési feladat kivitelezése minden esetben villanyszerelő szakember feladata.

Klíma villamos betáplálás méterár:

Ezt az opciót akkor válaszd, ha a klímaszerelés alkalmával villamos betáplálási pont kiépítésére van szükség és annak hossza meghaladja az 5 m-es hosszúságot. Ez az 5 m feletti szakaszra értendő.

    Megrendelem a klímaszerelést    ÉRDEKLŐDÖM A KLÍMASZERELÉS IRÁNT
“Munkavégzésüket figyelve, közel 60 éves műszaki ismereteim és gyakorlatom alapján megállapítottam, hogy a munkaterület előkészítése, a munkatársak együttműködése, az alkalmazott szerszám készletük kifogástalan volt. Tudták, hogy mit, mikor, miért csinálnak. Precíz munkavégzésüket látva nem volt kétségem, hogy az új klíma beüzemelése sikeres lesz. Sajnos ritkán látni szerelők kezében nyomatékkulcsot, nekik kettő is volt.”
Fazekas István (Nagykőrös)
Nagyon tisztán dolgoztak, szinte semmit nem kellett utánuk takarítani. Azóta tartjuk a kapcsolatot, a szervizelést fél évenként, időpont egyeztetés után pontosan végzik.

Köszönöm szépen.

Rásó Zoltánné (Pilis)
A kivitelezés teljesen normálisan, problémamentesen zajlott le, ezt várom el mint megrendelő.

Azért vagyok elégedett Önökkel, mert azt kaptam amit vártam, nem voltak meglepetések, időben, szakszerűen, az elvárásainknak megfelelően folyt a kivitelezés.

Gyarmati Károly (Inárcs)
    Megrendelem a klímaszerelést    ÉRDEKLŐDÖM A KLÍMASZERELÉS IRÁNT

Mi itt vagyunk. Reméljük te is!

Klímaszerelés szolgáltatásunk Cegléd kb. 30-40 km-es körzetében érhető el, természetesen Dabason is. Ha te is itt laksz, akkor az szuper, megtaláltad a klímaszerelődet, ne is keresgélj tovább!  A részletes település listát a lap alján találod.
Azt tudnod kell, hogy klíma beszerelés szolgáltatásunk csak a tőlünk vásárolt klímák mellé vehető igénybe.

Amennyiben az ország más részén élsz, akkor sajnos mi nem tudunk neked segíteni a klímád beszerelésével kapcsolatban, de ne menj sehova, válaszd ki álmaid klímáját a Webáruházban!

    Megrendelem a klímaszerelést    ÉRDEKLŐDÖM A KLÍMASZERELÉS IRÁNT

Mennyi?

Klímaszerelési árainkat úgy kalkuláltuk ki, hogy bőven megérje Neked ez a befektetés a kapott szolgáltatásért, az egyedülálló garanciacsomagért, az ajándékokért, és a nyugalomért, hogy tudod, hogy a legjobbakkal dolgoztattál.

Itt is szeretnénk kihangsúlyozni, hogy klímaszerelés szolgáltatásunk csak a tőlünk vásárolt klímák mellé vehető igénybe. Az oldalon lévő árak az esetek többségében megállják a helyüket, de mivel minden helyszín és minden igény egyedi így ezek csak tájékoztató jelleggel szerepelnek itt. Nálunk minden érdeklődést vagy megrendelést követ egy helyszíni felmérés ami után tudjuk a pontos klímaszerelési árat megmondani Neked.

Válassz az alábbi klímaszerelési csomagjaink közül!

Klímaszerelés GOLD

 • Beszerelés + anyagköltség max. 5kW-ig
 • Kiszállási díj, klíma kiszállítása
 • Beltéri egység felszerelése
 • Kültéri egység fali konzolra szerelve,
  rezgéscsillapító gumibakkal
 • Faláttörés elkészítése nem beton falazatban
  gyémántfúró technikával pormentesen
 • Faláttörés hőhíd és páramentes szigetelése
 • Összekötő cső és villamos hálózat kiépítése
  dekorcsatornában max. 5m hosszig
 • Villamos csatlakozás kivezetése a klíma meleti dugaljig
 • Kondenzvíz elvezetése a kívánt helyre
 • Szakszerű üzembehelyezés
 • Tesztüzem, paraméterek mérése, dokumentálása
 • Kezelés, egyészséges és gazdaságos
  üzemeltetés részletes ismertetése
 • Garancia érvényesítése
 • Egyedülálló Ügyfélélmény
 • Klímaválasztás garancia
 • Elégedettségi garancia
 • Otthon garancia
 • Hosszú működés garancia
 • Ajándék klíma üzemeltetési füzet tanácsokkal
  melyekre nem is gondolnál
 • Ajándékba a garancia letelte előtt
  egy ingyenes átvizsgálás
 • Ajándékba a garancia letelte előtt
  egy ingyenes karbantartás
 • 10 év garancia a klímaszerelésre
 • Rozsdamentes kültéri tartókonzol
 • Maximum 5 méter csőhossz
 • Extra minőségű rezgés elnyelő gumibak
  a kültéri egység alá
 • Kültéri csövek UV és mechanikus védelme
 • Ajándékba egy palack minőségi bor,
  vagy egy desszert
 • A csomag összértéke:
  116 000 Ft
 • A csomag teljes ára:
  96 990 Ft
 • A csomag ára CSALÁDI HÁZ* kedvezménnyel:
 • 83 990Ft

  Klímaszerelés EXTRA

  • Beszerelés + anyagköltség max. 5kW-ig
  • Kiszállási díj, klíma kiszállítása
  • Beltéri egység felszeerelése
  • Kültéri egység fali konzolra szerelve,
   rezgéscsillapító gumibakkal
  • Faláttörés elkészítése nem beton falazatban
   gyémántfúró technikával pormentesen
  • Faláttörés hőhíd és páramentes szigetelése
  • Összekötő cső és villamos hálózat kiépítése
   dekorcsatornában max. 3m hosszig
  • Villamos csatlakozás kivezetése a klíma meleti dugaljig
  • Kondenzvíz elvezetése a kívánt helyre
  • Szakszerű üzembehelyezés
  • Tesztüzem, paraméterek mérése, dokumentálása
  • Kezelés, egyészséges és gazdaságos
   üzemeltetés részletes ismertetése
  • Garancia érvényesítése
  • Egyedülálló Ügyfélélmény
  • Klímaválasztás garancia
  • Elégedettségi garancia
  • Otthon garancia
  • Hosszú működés garancia
  • Ajándék klíma üzemeltetési füzet tanácsokkal
   melyekre nem is gondolnál
  • Ajándékba a garancia letelte előtt
   egy ingyenes átvizsgálás
  • Ajándékba a garancia letelte előtt
   egy ingyenes karbantartás
  • 10 év garancia a klímaszerelésre
  • Rozsdamentes kültéri tartókonzol
  • Maximum 5 méter csőhossz
  • Extra minőségű rezgés elnyelő gumibak
   a kültéri egység alá
  • Kültéri csövek UV és mechanikus védelme
  • Ajándékba egy palack minőségi bor,
   vagy egy desszert
  • A csomag összértéke:
   81 000 Ft
  • A csomag teljes ára:
   64 990 Ft
 • A csomag ára CSALÁDI HÁZ* kedvezménnyel:
 • 55 990Ft
  ÉRDEKLŐDÖM A KLÍMASZERELÉS IRÁNT

  További opciók, amelyeket a klímaszerelés csomagok mellé választhatsz

  Amennyiben ezen opciók közül is szeretnél választani azt jelezd a megrendelés vagy az érdeklődés megjegyzés rovatában. Ezeket az opciókat itt azért nem tudod közvetlenül kosárba tenni, mert ezek pontos mértékét csak a felmérés után tudjuk megállapítani.
  További klíma szerelés opciók: Teljes ár Kedvezményes ár CSALÁDI HÁZ kedvezménnyel
  Csőszakasz méterár 1
  (Alap szerelés (5m vagy 3m) feletti csőszakasz méterenkénti felára max. 5,1kW teljesítményig. Rézcsövek, párazáró szigetelés, villamos vezetékek, kondenzcső, kábelcsatorna, munkadíj)
  10 200 Ft 8 000 Ft
  Csőszakasz méterár 2
  (Alap szerelés (5m vagy 3m) feletti csőszakasz méterenkénti felára max. 5,1kW teljesítmény felett. Rézcsövek, párazáró szigetelés, villamos vezetékek, kondenzcső, kábelcsatorna, munkadíj)
  13 000 Ft 10 000 Ft
  Kiszállási költség
  (Cegléd, Ceglédbercel 30km-es körzetén kívüli szakaszra. [Abony, Albertirsa, Cegléd, Ceglédbercel, Kecskemét, Monor, Nagykáta, Nagykőrös, Pilis, Szolnok, Újszász településeken túl.)
  190 Ft/km 150 Ft/km
  Falba vésés
  (Rézcső, kondenzcső és villamos vezetékek nem beton falba vésése.)
  6 400 Ft/m
  de minimum
  32 000 Ft
  5 000 Ft/m
  de minimum
  25 000 Ft
  Klíma villamos betáplálási pont kiépítése
  (Villamos betáplálási pont kiépítése a nyomvonaltól távolabb eső bekötési pontid, max. 5m távolságig. Villamos vezeték, kábelcsatorna, dugvilla, dugalj, munkadíj.)
  6 400 Ft 5 000 Ft
      Megrendelem a klímaszerelést    ÉRDEKLŐDÖM A KLÍMASZERELÉS IRÁNT

  Érdeklődés klímaszerelés iránt

  Ezen az űrlapon elküldheted érdeklődési szándékadat a klímaszerelés szolgáltatásunkkal kapcsolatban. Mi 24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot és egyeztetünk a pontos igényeidről.

  Ne feledd, klímaszerelés szolgáltatásunk Cegléd kb. 30-40 km-es körzetében érhető el. Amennyiben az ország más részén élsz, akkor sajnos mi nem tudunk neked segíteni a klímád beszerelésével kapcsolatban.

  Érdeklődés klímaszerelés iránt

  Név *

  Email cím *

  Telefonszám * ( pl.: 06-30-123-4567 )

  Település *

  Tárgy

  Üzenet

   

  Telefon: +36-30/328-9763

      Megrendelem a klímaszerelést    

  Te is itt laksz Dabason? Az klassz, akkor egymásra találtunk!

  Klímaszerelés szolgáltatásunk Cegléd, Ceglédbercel kb. 30-40 km-es körzetében, az alábbi települések és azok vonzáskörzeteiben érhetőek el:

  Abony, Albertirsa, Bénye, Cegléd, Cegléd-Budaiút, Ceglédbercel, Csemő, Csévharaszt, Dabas, Dános, Dánszentmiklós, Farmos, Felsőlajos, Gomba, Gyömrő, Hernád, Inárcs, Jászkarajenő, Jászság, Kakucs, Katonatelep, Káva, Kecskemét, Kocsér, Kőröstetétlen, Lajosmizse, Mikebuda, Monor, Monorierdő, Nagykáta, Nagykőrös, Nyáregyháza, Nyársapát, Örkény, Pánd, Pilis, Pusztavacs, Rákóczifalva, Sári, Sülysáp, Szandaszőlős, Szászberek, Szolnok, Táborfalva, Tápióbicske, Tápiógyörgye, Tápióság, Tápiószecső, Tápiószele, Tápiószentmárton, Tápiószőlős, Törtel, Újhartyán, Újlengyel, Újszilvás, Üllő, Vasad, Vecsés

      Megrendelem a klímaszerelést    ÉRDEKLŐDÖM A KLÍMASZERELÉS IRÁNT

  Árak, kedvezmények

  §

  Az oldalon feltüntetett árak bruttó végfelhasználói árak és 27% ÁFÁ-t tartalmaznak. Szolgáltatásaink árait egységáras rendszerbe alakítottuk ki és az esetek döntő többségében megegyeznek az itt feltüntetett árakkal, de mivel minden lakás, minden munka, minden igény egyedi, így az oldalon feltüntetett árak csak tájékoztató jellegűek, ajánlattételnek nem minősülnek. Végleges árat minden esetben csak a helyszíni felmérés után egyedi ajánlatban tudunk adni.

  A CSALÁDI HÁZ kedvezményünket azért hoztuk létre, hogy az elsődleges célközönségünk, a családi házban élők részére vonzóbb árat biztosítsunk. Mi ezt nagylelkűen és jó szívvel adjuk, de fenntartjuk a jogot arra, hogy a klíma felmérés után, a helyi adottságok ismeretében egyedileg elbírálhassuk ezen kedvezmény megadását.