KARRIER

Csatlakozz hozzánk

Ha jó műszaki érzéked van és nyitott vagy a tanulásra, tőlünk minden támogatást megkapsz, hogy fejlődj és hasznos tagja légy egy igazán kiemelkedő szolgáltatást nyújtó csapatnak.

Nyitott pozíciók

Milyen az élet a KZ klímánál?

A szakmai erősségeken túl klassz csapat vagyunk, és jól érezzük magunkat munka közben, vagy ha úgy adódik, azon kívül is.

Kik vagyunk mi?

A KZ klíma 2008-ban alakult elsősorban lakossági klíma berendezések értékesítése és telepítése céljából. A KZ klíma magántulajdonú magyar vállalkozás, tulajdonosa Károly Zoltán

Vevőinknek kizárólag megbízható minőségű, magyarországi garanciális hátterű klímákat adunk, mert tudjuk, hogy ezekben hosszútávon örömüket fogják lelni.
Mi a minőség szerelmeseinek kínáljuk szolgáltatásainkat, hisz magunk is azok vagyunk és minden erőnkkel törekszünk arra, hogy bebizonyítsuk, hogy ha ritka is de van a magyar építőiparban olyan vállalkozás aki nem az ügyfelek rémálma.

Szakmai tapasztalatainkat folyamatos képzésekkel és az évek alatt átadott több mint 1000 munkánk során szereztük.

Vállalkozásunk fő profilja családi házak klimatizálása Cegléden és annak 30-40 km-es körzetében.

Fiatal, jófej csapat vagyunk, konstruktívak, ügyesek és a minden helyzetben megtaláljuk a megoldást.

Károly Zoltán

Nyitott pozíciók

Klímaszerelő segéd

Klímaszerelő segéd

Vállalkozásunk elsősorban lakossági klíma szerelésre, karbantartásra szakember mellé klímaszerelő segéd munkatársat keres. A szakirányú végzettség és gyakorlat nem feltétel, de előny.

Részletek