Ajánlatkérés

Nagy megtiszteltetés és öröm számunkra, hogy klímavásárlás és klíma beszerelés témájában hozzánk fordulsz ajánlatkéréseddel!

A KZ klíma a kezdetektől elkötelezte magát a minőség és a precizitás mellett. Őszintén gondoljuk úgy, hogy ez az elkötelezettség egyben megnövekedett felelősséggel is jár. Ez a felelősség nem csak a termékeink és a munkánk minőségére terjed ki, hanem minden egyes általunk kiadott klimatizálási javaslatunkra is!

Engedd meg ezért, hogy mielőtt részletes ajánlatot adunk az otthonod klimatizálási megoldására, szakmai tapasztalataink birtokában Veled együtt műszakilag is pontosíthassuk, testre szabhassuk az ajánlatunk tartalmát. Csak így tudunk ugyanis olyan klimatizálási ajánlatot adni, amely megközelítheti azt a színvonalat, melyet magunk elé állítottunk, és amely minden szempontból megfelelhet az Te hosszú távú klimatizálási elvárásaidnak is! Ezúton is szeretnénk hangsúlyozni, hogy a KZ klíma nem árakat ajánl, hanem testre szabott klimatizálási megoldást!

Csakúgy, mint az élet más területein, a klíma vásárlás terén sem szabad csak a klíma ára vagy a beszerelési ár alapján választani, hisz van különbség klíma és klíma, beszerelés és beszerelés, klímaszerelő és klímaszerelő között! Ha Te abba a hibába esnél, hogy kizárólag a klíma ára vagy a beszerelés ára alapján választasz klímát és klímaszerelőt, közel sem biztos, hogy egy olyan megoldást találsz, ami kielégíti azokat a klimatizálási igényedet, amire Neked hosszútávon szükséged lenne.

Természetesen a műszaki szükségesség, a Te pontos igényeid és egyéb más felhasználói szempontok pontosítása az Te részéről semmilyen kötelezettséggel nem jár! Mi ezt kötelességünknek érezzük, és minden esetben díjmentesen megtesszük akkor is, ha esetleg nem minket választanál a klímád vásárlására és beszerelésére.

Klíma webáruházunk Magyarország egész területére szállít, de a klíma szervizünk csak Cegléd, Ceglédbercel 30-40 km-es körzetében érhető el.

Mi nem vagyunk a legolcsóbbak és nem is szeretnénk azok lenni, mert mi a minőség mellett döntöttünk. Ha csak azért kérnél ajánlatot, hogy három darabot egymásmellé téve, hatalmas tenyérdörzsölgetés közepette a legolcsóbbat lealkudd a felére, akkor kérlek, hogy ne raboljuk egymás idejét.

Írd meg nekünk az igényeidet és mi 24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot és egyeztetünk a részletekről!
Várjuk megkeresésed, írj most azonnal!

Ajánlatkérés
Ajánlatot kérek!

Mi itt vagyunk. Reméljük te is!

Ha ajánlatkérésed klíma szerviz szolgáltatásainkra terjed ki akkor tudd, hogy ezek Cegléd kb. 30-40 km-es körzetében érhetőek el. Ha te is itt laksz, akkor az szuper, ne is keresgélj tovább, keress minket, hogy ajánlatot adhassunk és segíthessünk otthonodba egy jobb klímát varázsolni!  A részletes település listát a lap alján találod.

Amennyiben az ország más részén élsz, akkor sajnos mi nem tudunk neked segíteni a klíma felméréssel és beszerelésével kapcsolatban, de ne menj sehova, válaszd ki álmaid klímáját a Webáruházban!

Ajánlatot kérek!

Ajánlatkérés

Kérj ajánlatot ezen az űrlapon és mi 24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot és egyeztetünk a részletekről.

Ne feledd, mi nem vagyunk a legolcsóbbak és nem is szeretnénk azok lenni, mert mi a minőség mellett döntöttünk. Ha csak azért kérnél ajánlatot, hogy három darabot egymásmellé téve, hatalmas tenyérdörzsölgetés közepette a legolcsóbbat lealkudd a felére, akkor kérlek, hogy ne raboljuk egymás idejét.

Ajánlatkérés

Te is itt laksz? Az klassz, akkor egymásra találtunk!

Klíma szerviz szolgáltatásunk Cegléd, Ceglédbercel kb. 30-40 km-es körzetében, az alábbi településeken és azok vonzáskörzeteiben érhetőek el:

Abony, Albertirsa, Bénye, Cegléd, Cegléd-Budaiút, Ceglédbercel, Csemő, Csévharaszt, Dabas, Dános, Dánszentmiklós, Farmos, Felsőlajos, Gomba, Gyömrő, Hernád, Inárcs, Jászkarajenő, Jászság, Kakucs, Katonatelep, Káva, Kecskemét, Kocsér, Kőröstetétlen, Lajosmizse, Mikebuda, Monor, Monorierdő, Nagykáta, Nagykőrös, Nyáregyháza, Nyársapát, Örkény, Pánd, Pilis, Pusztavacs, Rákóczifalva, Sári, Sülysáp, Szandaszőlős, Szászberek, Szolnok, Táborfalva, Tápióbicske, Tápiógyörgye, Tápióság, Tápiószecső, Tápiószele, Tápiószentmárton, Tápiószőlős, Törtel, Újhartyán, Újlengyel, Újszilvás, Üllő, Vasad, Vecsés

Ajánlatot kérek!

A klímaválasztás 50 titka

Avagy hogyan úszd meg a tanulópénzt, ha már évtizedekre szóló döntést hozol …
Kedves Érdeklődő! Máris büszke lehetsz magadra, hiszen megalapozott döntést készülsz meghozni, ezért tájékozódsz vásárlás előtt.

Ez klímaberendezés vásárlása és beszereltetése előtt kifejezetten jó ötlet, hisz belátod, hogy a döntésednek nem más a tétje, mint az otthonod komfortja, a családod kényelme. Ez egy olyan fajsúlyú döntés, ami évtizedekre szól és valljuk be őszintén, legtöbbünk nem foglalkozik ezzel a témával nap mint nap, életünk során jó ha kétszer-háromszor előkerül a klímavásárlás ötlete.

Ezért ajánljuk neked az alábbi infó anyagot, hogy egy sor tudással felgyúrva vágj neki a klimatizálási döntésednek. Töltsd le most azonnal és ingyenesen! Ja, van még egy jó hírem is neked: Jelenleg Magyarországon nem nagyon találnál ennél átfogóbb és részletesebb kiadványt a témában. Na, ehhez mit szólsz?

A legrészletesebb ingyenes magyar nyelvű kiadvány a klímaválasztás témában.
  • Ingyenes klimatizálási tanácsok, lépésről lépésre mindenkinek
  • Megtudhatod, hogy mik a leglényegesebb szempontok a klímaválasztáskor
  • Tájékozódj a legjobb helyről, mielőtt súlyos költségekbe vernéd magad
  • Hasznos tanácsok sora, mely garantáltan tízezreket ér Neked
  • Több mint 7 év, több mint 600 átadott munka tapasztalata, közérthetően bárki számára
  • 28 oldal, 50 témakör, ezernyi jó tanács
  • Több száz elégedett olvasó ajánlásával
Töltsd le ingyenes tanulmányunkat, melynek segítségével könnyedén eligazodhatsz a klímák világában!

Légy szíves tölts ki a * csillaggal megjelölt mezőket!

Nyugi!
Mi is utáljuk a spameket, ezért tőlünk ilyet sosem kapsz.

A regisztrációd kizárólag a “A klímaválasztás 50 titka infó levélsorozatunkra szól./span>

NYILATKOZAT: Az adatkezelési tájékoztatót ELOLVASTAM és a “Letöltöm a szuper infókat” gomb megnyomásával hozzájárulok ahhoz, hogy a továbbiakban értesíthessenek engem klimatizálással kapcsolatos hasznos információkról és ajánlatokról.

EZ ÉRDEKEL, TOVÁBB OLVASOK!